Najave

Besplatni prijevoz za srednjoškolce

VINKOVCI-Svi srednjoškolci s područja grada Vinkovaca, s prebivalištem u gradu Vinkovcima, imati će pravo na besplatan gradski prijevoz.

U maloj gradskoj Vijećnici, potpisan je Ugovor o sufinanciranju troškova prijevoza redovitim učenicima srednjih škola s područja Grada Vinkovaca za nastavnu godinu 2019./2020. s tvrtkom Polet d.o.o. Vinkovci.

Roditeljima učenika s Jošina i Trbušanaca , do kojih autobusi ne dolaze, mjesečno će na račun biti isplaćeno 150 kuna.

-“Danas smo zaključili ugovor s Poletom po kojem će svi srednjoškolci s područja grada imati pravo na besplatan gradski prijevoz, odnosno Grad će financirati mjesečnu kartu u iznosu od 150 kuna, dok će Polet odobriti popust za preostalih 70 kuna, tako da je na kraju autobusna karta za učenike potpuno besplatna. Roditeljima učenika s Jošina i s Trbušanaca, do kojih autobusi ne dolaze, mjesečno će na račune biti isplaćeno 150 kuna, a u vidu pokrića dijela troškova”, ističe gradonačelnik Ivan Bosančić. 

Prijavni obrazac roditelji mogu pronaći na stranicama Grada www.grad-vinkovci.hr ili preuzeti u Upravnom odjelu društvenih djelatnosti Grada Vinkovaca, Kralja Zvonimira 1, soba broj 7/2, kao i na šalteru autobusnog prijevoznika Polet Vinkovci, Kralja Tomislava 1. Za sve upite i dodatne informacije mogu se obratiti i na email adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili telefon 032 493 305.

Share