Najave

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić obišao radove na sanaciji zgrade Policijske postaje

VINKOVCI-U okviru proslave Dana policije, blagdana zaštitnika sv. Mihovila, ali i kako bi se upoznao s radovima na obnovi zgrade Policijske postaje Vinkovci, vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić obišao je Policijsku postaju Vinkovci.

Nužna obnova poprilično derutne zgrade u Ulici bana Josipa Jelačića u suradnji je Ministarstva unutarnjih poslova RH i Grada Vinkovaca.

-Riječ je o hvalevrijednom zajedničkom projektu kroz koji ćemo etapno obnoviti ovu zgradu i našim policajcima omogućiti uvjete za rad kakvi oni trebaju biti. Ovdje se dugo godina nije ulagalo i sada su velike potrebe, ali mislim da možemo u vrlo skorom vremenu postići rezultat koji smo zacrtali. Naši policajci vrijedno rade na sigurnosti naših građana i najmanje što zaslužuju to je da imaju uvjete za rad kakvi im pripadaju.I ovim putem povodom Dana policije i blagdana svetog Mihovila, zaštitnika policije, svim policijskim službenicima u Republici Hrvatskoj upućujem najiskrenije čestitke uz želju da i dalje jednako savjesno i hrabro čuvate naše sugrađane te da naš grad bude ugodno i sigurno mjesto za život, rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik

Share