Najave

HGSS Vinkovci dobio terensko vozilo za teške uvjete

VINKOVCI-Zajednički projekt Grada Vinkovaca i Hrvatske gorske službe spašavanja stanice Vinkovci, vrijedan 40 tisuća kuna, rezultirao je novim terenskim vozilom zbog kojega je gradonačelnik Ivan Bosančić danas posjetio vinkovački HGSS.

-Drago mi je da imamo ovako jednu dobru ekipu koja odlično radi svoj posao i dao Bog da ih što manje trebamo, ali oni moraju biti dovoljno opremljeni, moraju imati sva ona tehnička sredstva koja su potrebna da bi mogli pomoći svima onima kojima je to potrebno. Hvala svima koji sudjeluju u HGSS-u, koji daju sebe i koji nesebično žele pomagati drugima, a mi ćemo se truditi da im i dalje pomažemo, da imaju opremu na visokoj razini kako bi u svakom trenutku mogli odgovoriti svim onim zadaćama koje će biti stavljene pred njih“, istaknuo je Bosančić.

Prema riječima Zlatka Becića pročelnik HGSS-a Stanice Vinkovci ovo namjensko vozilo za teške terene, za vožnju nasipom, u zimskim uvjetima. 

-Radi se o četverokotaču ili popularno quadu, a služi i za brzi prijevoz ljudi i opreme na terenu. Htio bih se zahvaliti Gradu Vinkovcima jer je sufinancirao kupnju ovog vozila za potrebe HGSS-a“, rekao Zlatko Becić

Share