Najave

Momčad ''Lapovački štakori CB Atrium'' u zadnjim sekundama do titule pobjednika turnira ''Lapovci 2020.''

VINKOVCI-U dvorani Osnovne škole "Bartol Kašić'' u Vinkovcima spušten je zastor na malonogometnom turniru "Lapovci 2020." koji je ove godine okupio iznimno veliki broj momčadi u više kategorija.Malonogometni turnir trajao je 13 dana, odigrano je ukupno 190 utakmica i postignuto ukupno 995 golova.

 

 

Najveću pozornost privukao je seniorski turnir. U susretu za treće mjesto momčad ''Adriatic Osiguranje'' i ''Caffe bar Bianco Nero'' odigrali su 1:1 u regularnom dijelu, da bi nakon izvođenja kaznenih udaraca slavila momčad ''Adriatic Osiguranje'' sa 4:2. U velikom finalu vidjeli smo odličnu utakmicu između momčadi ''Restoran Nada Vukovar'' i momčadi ''Lapovački štakori CB Atrium''. Momčad ''Lapovački štakori CB Atrium'' došla je u vodstvo u 14.minuti utakmice preko Blaža Tustonjića, da bi u drugom dijelu utakmice Luka Mijoković efektnim pogotkom povisio na 2:0 za momčad ''Lapovački štakori CB Atrium''. Samo dvije minute kasnije Josip Antunović smanjio je na 2:1, da bi u 24.minuti Blaž Tustonjić povisio ponovo na 3:1.Mreže su mirovale gotovo jednu minutu, kad je Josip Antunović ponovo smanjio prednost momčadi ''Lapovački štakori CB Atrium'' na 3;2.Tako se ušlo u neizvjesnu završnicu gdje je Mijo Mihić u 29.minuti izjednačio na 3:3. Kad su svi već mislili da će i ove godine kazneni udarci odlučiti pobjednika, Marko Ljaljić deset sekundi prije kraja utakmice postiže efektan pogodak za 4:3 ukupnu pobjedu momčadi ''Lapovački štakori CB Atrium''.

 

Za najboljeg vratara u kategoriji seniora proglašen je Branko Zovko (''Lapovački štakori CB Atrium''), najbolji strijelac je Marin Ležaić (''Restoran Nada Vukovar''), dok je najbolji igrač turnira Blaž Tustonjić (''Lapovački štakori CB Atrium'').Fair play momčad je ekipa Caffe bar ''Ravnica''.

Kod veterana za treće mjesto igrali su ''MNK Vinkovci Aroma Bradić'' i ''Vodovod Vinkovci'', gdje je nakon regularnog dijela bilo 0:0, a nakon kaznenih udaraca pobijedila je momčad ''MNK Vinkovci Aroma Bradić'' sa 2:0.U finalu turnira igrale su momčadi ''Kavana Aurelia Restoran Lamut'' i momčad ''MNK Lapovci Za sve''.Kao i u utakmici za treće mjesto kazneni udarci su odlučili pobjednika.U regularnom dijelu je bilo 3:3, da bi na kraju slavila momčad ''Kavana Aurelia Restoran Lamut'' sa 6:5.U kategoriji veterana u finale obje momčadi odrekle su se nagrade u korist Socijalne samoposluge u Vinkovcima.

Za najboljeg vratara u kategoriji veterana proglašen je Mijo Bolotin (''MNK Lapovci Za sve''), najbolji strijelac je Tomislav Pavličić (''Kavana Aurelia Restoran Lamut''), dok je najbolji igrač Ivo Bošnjak (''Kavana Aurelia Restoran Lamut'').

U kategoriji juniora u suretu za treće mjesto momčad ''Džabalebaroši CB Palace'' dobila je susret bez borbe protiv momčadi ''Ivanov dvorac''.U finalu turnira gledali smo odličan susret između momčadi ''Caffe bar Lapapa'' i momčadi Excellent Pub, gdje je momčad ''Caffe bar Lapapa'' vodila 4:1, da bi na kraju regularni dio završio 4:4.Boljim izvođenjem kaznenih udaraca slavila je momčad ''Excellent Pub'' sa 6:5.

Za najboljeg vratara proglašen je Antonio Kavelj (''Caffe bar Lapapa''), najbolji igrač je Matej Špionjak (Excellent Pub), dok je najbolji strijelac Luka Aleksić (Ko da je bitno).

U kategoriji kadeta u susretu za treće mjesto momčad Fast Food Krug pobijedila je momčad Tekieri sa 2:0. Finalni susret kadeta donio je uzbudljivu utakmicu između momčad ''Učilište Studium'' i momčadi ''AS Žaki''.U regularnom dijelu bilo je 2:2, da bi nakon kaznenih udaraca slavila momčad  ''Učilište Studium'' 5:3.

Za najboljeg igrača u kategoriji kadeta proglašen je Lovro Dragun (Učilište Studium),  najbolji vratar je Miron Kobašević (AS Žaki), dok je najbolji strijelac Karlo Morovičanin (Učilište Studium).

U kategoriji starijih pionira u susretu za 3.mjesto  momčad ''Zemljomjer''  je sa  visokih 6:1 nadigrala momčad "Slim" Veleprodaja pića.U finalu turnira starijih pionira momčad ''Hotel Admiral'' je sa 8:2 pobijedila momčad ''Rossoneri'' i osvojila turnir u ovoj kategoriji.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Luka Gradečak (''Rossoneri''), najbolji strijelac je David Bosak (''Hotel Admiral''), dok je najbolji vratar Luka Jurčević (''Hotel Admiral'').

U kategoriji mlađih pionira u susretu za treće mjesto momčad ''HNK Vinkovci'' pobijedila je  momčad ''Vukovarski pub'' sa 2:1.U finalu turnira odigrana je odlična i neizvjesna utakmica između momčadi ''Ekipa 2008.'' i momčadi ''In Flumen'', gdje je nakon regularnog dijela bilo bez pogodaka.Boljim izvođenjem kaznenih udaraca slavila je momčad ''Ekipa 2008.'' sa 3:1.

Za najboljeg igrača turnira u kategoriji mlađih pionira proglašen je Luka Meštrović ( ''In Flumen''), najbolji strijelac turnira je Dino Matić (''Ekipa 2008.''), najbolji vratar je Andro Papac (Ekipa 2008).

U kategoriji limača u utakmici za treće mjesto momač ''Gondola Osijek'' pobijedila je momčad ''Nebeskoplavi 09'' sa 4:1, dok je u finalu turnira momčad ''Kristić izolacija'' pobijedila momčad ''CB Pepe HNK Vinkovci'' sa 2:0.

Za najboljeg igrača proglašen je Ivano Slavka (''Kristić izolacija''), najbolji strijelac turnira je Danijel Kovačević (''Kristić izolacija''), dok je najbolji vratar Andro Papac (''Kristić izolacija'').

U kategoriji predlimača u susretu za treće mjesto momčad ''HNK Mitnica'' pobijedila je momčad ''NK Dilj Slaja'' sa 2:1, dok je u finalu turnira momčad ''Rokijeva zrna'' sa visokih 4:0 pobijedila momčad ''Športski centar Lučić''.Za  najboljeg igrača turnira proglašen je Mislav Miličević (''Rokijeva zrna''), najbolji strijelac je  Igor Belić (''Športski centar Lučić''), dok je najbolji vratar Luka Fabijan (''Rokijeva zrna'').

Svakako najviše navijanja bilo je u kategoriji malaca gdje je u susretu za treće mjesto momčad ''HNK Mitnica'' pobijedila momčad ''NK Dilj AS Radmanović'' 2:0.U finalu turnira vidjeli smo puno efektnih poteza s obje strane u susretu momčadi ''NK Dilj Esenca'' i momčadi ''Inversa''.Na kraju je slavila momčad ''NK Dilj Esenca'' sa 3:2.

Za najboljeg igrača proglašen je Noel Bošnjak (''NK Dilj Esenca''), najbolji strijelac je Jakov Šarić (''NK Dilj Esenca''), dok je najbolji vratar Petar Šunjić (''Inversa'').

 

Nagrade najuspješnijima podijelio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić. Posebno priznanje za promicanje malog nogometa dodijeljeno je Pavi Tustonjiću.

 

Share