Najave

Brazilac Matheus Lucas Souza Mendes novo ime u svlačionici nebeskoplavih

VINKOVCI-Kako je bilo najavljeno novi-stari trener Petar Tomić obavio je prozivku igrača Cibalije za nastavak sezone u 2.HNL. Kad govorimo o igračkom kadru  Cibalia  je ostala bez  sedam igrača: Mateo Bukvić, Hrvoje Džijan, Mario Kiš, Luka Pavlak, Ivan Galić, Dinko Matošević i Andrej Kerić. U nebeskoplave redove vraćeni su: Toni Karimović, Adam Nikolić i Marko Kirchbauer, ali pristigao je i Matheus Lucas Souza Mendes, Brazilac rođen 1997. godine koji je jesenski dio sezone odradio u Borincima iz Jarmine. 

-Ova momčad može puno bolje i mislim da smo svi toga svjesni i moramo ispraviti pogreške, te u nastavku prvenstva ostvariti ostanak u ligi.Samo jednim  maksimalnim zalaganjem  svih igrača možemo doći dobrih rezultata.Pripreme će se održati u Vinkovcima, a dogovorene su prijateljske utakmice.Puno se još ima za igrati i uvjeren sam da Cibalia može i mora puno bolje, rekao je Petar Tomić.

Na prvom treningu odazvali su se: Ivan Marijanović, Bruno Lešić, Antonio Kavelj, Adam Nikolić, Benjamin Karaula, Silvio Anočić, Marijan Oršolić, Mario Tadić, Rene Šarić, Mate Bajić, Dominik Dogan, Blaž Tustonjić, Albert Vincetić, Marko Kirchbauer, Toni Karimović, Mario Kvesić, Niko Hajnal, Antonio Stupar, Karlo Miljanić, Alen Dejanović, Stjepan Salapić, Dominik Janović i Matheus Lucas Souza Mendes.

 

 

Share