Najave

Počinje projekt ''Bolji udomitelji za bolje sutra”

VINKOVCI-Udruga udomitelja “Javor” krajem siječnja počinje sa provedbom svog prvog projekta – “Bolji udomitelji za bolje sutra” financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. 

Osnovna svrha projekta „Bolji udomitelji – za bolje sutra“ je pružanje podrške i osnaživanje udomitelja na području Vukovarsko-srijemske županije kako bi se unaprijedila skrb o krajnjim korisnicima udomiteljstva. Ovim projektom žele se unaprijediti kapaciteti udomitelja u Vukovarsko-srijemskoj županiji, te omogućiti kvalitetnije provođenje slobodnog vremena i povezivanje udomitelja s djecom i odraslom osobama krajnjim korisnicima usluge udomiteljstva.

Druženja, kreativne i glazbene radionice, sportske i vodene igre za djecu i odrasle udomitelje, supervizija, informatička radionica, te seminar o palijativnoj skrbi za udomitelje- aktivnosti su ovog projekta, namijenjene članovima udruge ali i onima koji to žele postati. Predviđeno trajanje projekta je šest mjeseci.

Ovim putem Udruga udomitelja “Javor” poziva sve članove udomitelje ali i one koji to žele postati na svoju redovitu skupštinu koja će se održati 20.01.2020. u Vinkovcima, na adresi A.Hebranga 7, s početkom u 20 sati.

 

Share