Najave

Momčad ''Auto Drago'' odličnom igrom do titule pobjednika turnira Ultrasa

VINKOVCI-Na sportskom terenu u stambenom naselju ''Kanovci'' odigran je veliki nogometni turnir Ultrasa koji je okupio 41 momčad.

Veliki broj građana  ovog dijela Vinkovaca, kao i šire,  došao je pogledati ovaj zanimljiv susret u odličnoj organizaciji Ultrasa.Sve je bilo besprijekorno, tako da sve pohvale za organizaciju.Bilo je tu svega u izobolju, od pića, jela do majica vinkovačke Cibalije. Na samom terenu bili su transparenti po blokovima, tako da ste imali jedan lijep prizor na samom igralištu. 

Prije polufinalnih utakmica imali smo jednu malu svečanost gdje su uručene plakete. Predsjednica HNK Cibalia Vinkovci Dea Lasić uime kluba povodom 100 godina kluba uručila je Zlatnu plaketu  navijačkoj skupini HNK Cibalije Ultras Vinkovci za izuzetan doprinos u razvoju nogometa, kao i Zlatnu plaketu Antunu Turdi, također za izuzetan doprinos razvoju nogometa.

Zlatna plaketa Antunu Turdi

Zlatna plaketa navijačkoj skupini Ultras

Odigrana je revijalna utakmica između momčadi Cibalia 2000. i 2020. u znak sjećanja na utakmicu Cibalia-Obilić.Bilo je lijepo vidjeti tadašnje legende i našu sada momčad.U sportskom duhu, utakmica je završila 2:2.

Momčad HNK Cibalia 2000. (na slici nedostaje Antun Andričević)

Momčad HNK Cibalia 2020.

Kad govorimo o samom turniru u prvom polufinalu  momčad ''Deportivo Lapovci'' pobijedila je momčad ''Stoka iz bloka'' sa 3:1, dok je u drugom polufinalu ''Auto Drago'' pobijedio ''Palermo'' 2:0. U susretu za 3.mjesto ''Palermo'' je pobijedio momčad ''Stoka iz bloka'' sa  2:1.

Finale turnire ponudilo je ljepoticu cijelog turnira, a sastale su se momčadi ''Auto Drago'' i ''Deportivo Lapovci''.Nakon  odlične igre oba suparnika, slavila je momčad ''Auto Drago'' s minimalnih 1:0.

Momčad ''Auto Drago'' -1.mjesto

Momčad ''Deportivo Lapovci''-2.mjesto

Momčad ''Palermo'' -3.mjesto

Momčad ''Stoka iz bloka''- 4.mjesto

Podjelom pehara najboljima završio je jedan lijep nogometni turnir na Kanovcima, a spomenimo i da su Ultrasi razvili veliku zastavu ''Vukovar 91'', te su turniru prisustvovali branitelji iz 3.brigade ''Kune''.

 

 

Share