Najave

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić uručio vaučere učenicima

VINKOVCI - Grad Vinkovci i ove godine sufinancira troškove kupnje radnih bilježnica i drugog radnog materijala učenicima osnovnih škola s područja grada Vinkovaca dodjelom vaučera u iznosu od 500 kuna.

Uručivanjem vaučera učenicima 3. b razreda OŠ Ivana Mažuranića, počela je podjela novčanih bonova učenicima od 2. do 7. razreda za školsku godinu 2020./2021. “Kao i svake godine od kada smo pokrenuli projekt dodjele vaučera i pomoći našim osnovnoškolcima, odnosno našim obiteljima, i ove godine u proračunu smo osigurali gotovo 1,2 milijuna kuna za 2397 osnovnoškolaca koji će dobiti vaučere u vrijednosti 500 kuna”, rekao je gradonačelnik Ivan Bosančić i učenicima uručio vaučere uz želju da se odmore tijekom školskih praznika te najesen uspješno nastave školovanje. 

Dodao je kako učenici prvog razreda srednje škole u sljedećoj školskoj godini ostaju u programu kroz koji im se uz početak osnovnoškolskog odnosno srednjoškolskog obrazovanja dodjeljuje potpora od tisuću kuna. Marina Markić, ravnateljica OŠ Ivana Mažuranića, rekla je kako su roditelji zadovoljni potporom. 

Share