Najave

Zahvalnice policijskim i državnim službenicima PU vukovarsko-srijemske

 

VINKOVCI-Načelnik Policijske uprave vukovarsko-srijemske, mr.sc. Fabijan Kapular, sukladno Pravilniku o vrstama nagrada, medalja , priznanja i zahvalnica Ministarstva unutarnjih poslova  („NN“ broj:16/2017) je 24. prosinca prigodno zahvalio nagrađenim policijskim službenicima i državnim službenicima ove policijske uprave.

U sjedištu Policijske uprave u Vinkovcima, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera,  Načelnik policijske uprave je nagrađenim policijskim službenicima i državnim službenicima uručio medalje odnosno zahvalnice koje su im dodijeljene u povodu ovogodišnjeg obilježavanja Dana policije.   

Posebno su ponosni jer su nihovi policijski službenici Blaž Jakšić i Vitomir Penava iz Postaje granične policije Tovarnik, zbog izuzetnog pothvata u policijskom postupanju  kojom prilikom su svojim djelovanjem pokazali humanost i profesionalizam u postupanju prema ranjivoj skupini, migrantima i trudnici  u životno ugrožavajućem stanju, i zbog čega su policijski službenici nagrađeni medaljom. Već prigodom Dana policije 2020. godine Ministar unutarnjih poslova dr.sc. Davor Božinović je već ovim hrabrim i profesionalnim činom nagradio istaknute policijske službenike, a u današnjoj zgodi, 24. prosinca 2020. godine, Načelnik PU vukovarsko-srijemske je na prigodan način uručio medalje. 

Nadalje, zahvalnicom za kontinuirani, višegodišnji doprinos na unapređenju rada i ugleda Ministarstva i iznimne radne rezultate ostvarene tijekom provođenja niza kriminalističkih istraživanja i suzbijanja složenog kriminaliteta, nagrađeni su policijski službenici Policijske postaje u Vinkovicma s Ispostavom Markušica.

Stoga u ovoj prigodi ističemo zahvalnicom naše vrsne policijske istražitelje i to policijsku službenicu Anitu Petrušić te policijske službenike Ivan Kopčić, Danijel Klen, Ivan Mrvičin i Domagoj Joskić.

Osim svih navedenih nagrađene su i državne službenice Odjela za upravne poslove, državljanstvo i statusna pitanja stranaca, Ljerka Sabo i  Vrgilija Bekavac, kojima je Načelnik PU vukovarsko-srijemske uručio zahvalnice za iznimne i profesionalne rezultate u njihovom radu.

Foto: PU Vukovarsko-srijemska

 

 

Share