Najave

Svečano otvoren Centar za održivi razvoj lokalne zajednice Općine Lovas

LOVAS- Udruga za rehabilitaciju i edukaciju ''Visoki jablani'' s partnerima i u suradnji s Općinom Lovas, organizirala je svečanost otvorenja Centra za održivi razvoj lokalne zajednice Općine Lovas. 

Program je započeo svečanim otvaranjem izložbe zlatoveza i starih fotografija koji uprizoruju život ljudi Općine Lovas kroz povijest u Centru kompetencija i posjetom ECO LAB-u u vatrogasnom domu.

U programu svečanog otvorenja održana je prezentacija novouređene šivaone u sklopu Doma kulture Lovas. Otvorenju su nazočili Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić, voditeljica projekta Mihaela Jović Karešin, općinska načelnica Tanja Cirba, direktor Agro-klastera Zdenko Podolar, zamjenik direktora Agro-Klastera Željko Cirba, ravnatelj razvojne Agencije TINTL-a Mladen Markešić, župnik Marin Putilin i drugi uvaženi gosti. 

Program se nastavio koncertom tamburaškog orkestra Glazbene škole Josipa Runjanina iz Vinkovaca i podjelom priznanja korisnicima programa Centra. Otvorenje je završilo koncertom Nine Kraljić u pratnji gitarista.

Share