Najave

Marina Orsag donosi dva dana smijeha i znanja u poznatom vinkovčkom kultnom ugostiteljskom objektu Hang Loose !

VINKOVCI- Uživajte u interaktivnoj zabavi u Hang Loose baru uz muzički kviz i stand up komediju. Naša najpoznatija komičarka i finalistica showa "Zvijezde pjevaju" ponovo stiže u Vinkovce i to sa dvije potpuno različite, a neizmjerno zabavne večeri. Za lokaciju događaja odabrala je prekrasno dvorište odličnog Hang Loose bara. 

U srijedu 31.8. od 21h možete uživati u odličnom životnom stand up showu "Šarena ovca obitelji" Kako je odrastati u jednoj nadasve neobično sklepanoj obitelji s kojom ćete se u potpunosti moći poistovjetiti, te kako je odrastati i živjeti u Lijepoj Našoj kao LGBT osoba, saznajte u ovom urnebesnom životnom showu. 

Osim što se možete smijati uz Marinu u srijedu, u nedjelju 4.9. od 18 h možete i provjeriti svoje muzičko znanje u interaktivnom i zabavnom kvizu, kojeg je osmislila i vodi, po imenu "Sluha i igara". Ako ste do sada bili na dosta muzičkih pub kvizova i kada ste vidjeli ovu najavu pomislili "ah još jedan kviz o muzici", prevarili ste se. Ovo je najzabavniji kviz o muzici do sada. Ovo je muzički kviz sa pjevanjem, čitanjem s usana, nadopunjavanjem riječi, nastavljanjem pjesama od određene riječi te općim muzičkim znanjem. Ova edicija biti će posvećena muzici koja je žarila i palila 80tih i 90tih na području bivše Juge.

Sav info o ulaznicama i kotizacijama nalazi se na FB stranici Studija Smijeha.

 

Nadamo se da će ovakvih događanja u našem gradu biti što više. Veselimo se i vidimo u Hang loose baru! <3 

Share