Najave

Ivana Purkić i Marin Županović iz AKOSI Vinkovci odlični na bacačkom mitingu u Vinkovcima

VINKOVCI-U organizaciji Atletskog kluba osoba s invaliditetom Vinkovci u nedjelju ( 28.08.) održan je bacački miting na kojem su se natjecali para atletičarke i para atletičari iz cijele Hrvatske te susjedne Bosne i Hercegovine.

Natjecalo se u disciplinama bacanja koplja, diska i kugle u stojećem i sjedećem položaju. Nastupali su klubovi iz Pule, Velike Gorice, Zagreba, Sarajeva i Vinkovaca.

Rangiranje najuspješnijih sudionika natjecanja određivalo se prema osvojenim bodovima (RAZA tablice). Petero najuspješnijih nagrađeni su bogatim poklon paketima, a prvih troje osvojili su pehare. Sportaši AKOSI Vinkovci zauzeli su čak dvije od pet prvih pozicija- Marin Županović koji je u bacanju koplja ostvario rezultat 18, 09 metara te naša najuspješnija para atletičarka Ivana Purkić koja je kuglu bacila 9, 95 metara !

 

„Zahvaljujemo se svim našim sponzorima, klubovima koji su sudjelovali i atletskim sucima na izvrsno odrađenom poslu i prije svega fair playu! Mislim da su svi iz Vinkovaca otišli sa izvrsnim dojmovima te da će naš bacački miting zaživjeti u sve većem obujmu nadolazećih godina.“ - rekao je Dalibor Pavić, predsjednik „AKOSI Vinkovci“

Share