Najave

Raspored događanja za prosinac 2018. u ...
Raspored događanja za prosinac 2018. u ...

  Foto: Ivana Dragičević ...

Vijesti

Sjećanje na hrvatskoga bana Josipa Šokčevića

VINKOVCI - Polaganjem vijenca kod spomen-ploče na kapeli sv. Marije Magdalene, u četvrtak, 7.ožujka,  u Vinkovcima obilježena 202. obljetnica rođenja hrvatskoga bana Josipa Šokčevića.

 

Zlatna repa za najbolje proizvođače šećerne repe

ŽUPANJA-U četvrtak,7.ožujka, u Županji tvrtka Viro tvornica šećera d.d. Virovitica i Sladorana d.d. Županja dodijelili su ''Zlatnu repu'', priznanje najboljim proizvođačima šećerne repe i poslovnim suradnicima za doprinos proizvodnji i suradnji u 2012. godini. 

Smanjen komunalni doprinos u postupku legalizacije

VINKOVCI-U srijedu, 6. ožujka, održana je sjednica Gradskog vijeća grada Vinkovaca na kojoj su usvojene odluke kojima su Statut Grada Vinkovaca i Poslovnik Gradskog vijeća usklađeni s novim Zakonom o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi. 

Rezanje magle i Freud na Facebooku

VINKOVCI-Mladi nuštarski pjesnik Davor Ivankovac predstavio je svoje dvije zbirke pjesama, Rezanje magle i Freud na Facebooku. 

Predstavljen program poticanja poduzetništva i obrta-''Poduzetnički impuls 2013.''

VINKOVCI-U srijedu, 6.ožujka, Agencija za razvoj Vukovarsko-srijemske županije HRAST zajedno s Ministarstvom poduzetništva i obrta predstavilo je u Vinkovcima, Program poticanja poduzetništva i obrta –Poduzetnički impuls 2013., a predstavila ga je voditeljica odjela za poduzetničku infrastrukturu resornog ministarstva Vlatka Mlakar.

Svečano promoviran roman ''Zamah leptirovih krila'' autora Pavla Petričevića

VINKOVCI-U srijedu, 6.ožujka, u Gradskom kazalištu ''Joza Ivakić'' održana je promocija romana ''Zamah leptirovih krila'' autora Pavla Petričevića u nazočnosti župana Vukovarsko-srijemske županije Bože Galića, te načelnika Općine Stari Mikanovci Tadije Orlovića.

10.Pčelarski dani okupit će veliki broj izlagača

VINKOVCI-U srijedu,6.ožujka, u maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije održana je konferencija za medije pred nadolazeće 10.Pčelarske dane koji se održavaju 8. i 9. ožujka u Vinkovcima.