Najave

Raspored događanja za srpanj  2018. u ...
Raspored događanja za srpanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

Vijesti

Održana Godišnja skupština DAGIT-a Vinkovci

VINKOVCI-U nedjelju, 24. veljače, u velikoj  gradskoj vijećnici održana je Redovita godišnja skupština Društva arhitektonskih i građevinskih inženjera i tehničara DAGIT Vinkovci, koju je vodio Željko Adričević,dipl.inž.građ., predsjednik DAGIT-a, na kojoj je sudjelovalo 45 članova Društva.

 

10. Pčelarski dani održavaju se 8. i 9. ožujka u Vinkovcima

VINKOVCI-Pčelarski savez Vukovarsko-srijemske županije (PSVSŽ) održao je u subotu, 23. veljače u restoranu Srijem u Vinkovcima Redovnu izvještajnu godišnju skupštinu. Izvješće o radu u protekloj godini podnio je predsjednik Pčelarskog saveza Vukovarsko-srijemske županije Željko Šuran. 

Svečano promovirana knjiga pjesama ''Vukovar-Bogdanovci-Vinkovci'' stopostotnog hrvatskog invalida Domovinskog rata Marijana Almaša

VINKOVCI-Temeljna organizacija HDZ-a Kolodvor Vinkovci upriličila je u Mjesnom odboru Kolodvor u petak, 22. veljače predstavljanje knjige pjesama ''Vukovar-Bogdanovci-Vinkovci'' stopostotnog hrvatskog invalida Domovinskog rata Marijana Almaša u nazočnosti predsjednika GO HDZ Vinkovci Luke Burilovića i predsjednika Temeljne organizacije HDZ-a Kolodvor Krunoslava Josipa Čačića.

Otkupljivači mlijeka Meggle i Dukat prestali su s otkupom mlijeka sa 460 farmi

VINKOVCI-U petak, 22.veljače u maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije održana je konferencija za novinare na temu „Pojavnost aflatoksina u mlijeku s mliječnih farmi u Vukovarsko-srijemskoj županiji“.

Dugogodišnja urednica Modre laste i autorica brojnih slikovnica Željka Horvat-Vukelja razveselila učenike OŠ ''Ivan Goran Kovačić''

VINKOVCI-U srijedu, 20.veljače, u Osnovnoj školi ''Ivan Goran Kovačić'' u Vinkovcima održan je susret sa spisateljicom Željkom Horvat-Vukelja. 

Predavanje o Malteškim vitezovima u organizaciji Hrvatsko-malteškog društva prijateljstva i udruge Eko Slavonija

VINKOVCI-U četvrtak, 21.veljače, u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice ''Vinkovci'' udruga Eko Slavonija i Hrvatsko-malteško društvo prijateljstva su održali predavanje o Malteškim vitezovima, viteškim redovima i viteštvu nekada i danas.

Radionica o obnovljivim izvorima energije održana u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Vinkovci

VINKOVCI-U srijedu, 20.veljače, u prostorijama Javnog vatrogasnog društva Vinkovci, udruga Eko Slavonija u suradnji s udrugom Eko Kvarner je održala radionicu o obnovljivim izvorima energije, točnije, kako jednostavno i efikasno koristiti obnovljive izvore energije, pogotovo sunce.