Najave

Raspored događanja za svibanj  2018. u ...
Raspored događanja za svibanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

Vijesti

Gradonačelnik dr.Mladen Karlić pustio u rad centralno grijanje u Udruzi slijepih Vukovarsko-srijemske županije

VINKOVCI- Grad Vinkovci financirao je uvođenje centralnog grijanja u prostorijama Udruge slijepih Vukovarsko-srijemske županije.

 

Etno udruga Vrijedne ruke drugi rođendan proslavila putovanjem u Beč

VINKOVCI-Nakon godine koja je obilovala radnim i promotivnim aktivnostima, drugi rođendan Etno udruge "Vrijedne ruke" članice su proslavile pridružujući se studijskom putovanju turističkih djelatnika Vukovarsko-srijemske županije u srednjoeuropsku prijestolnicu Beč.

Projekcija hit filma Svećenikova djeca u vinkovačkom kazalištu

VINKOVCI-Gradsko kazalište ''Joza Ivakić'' Vinkovci  ponudilo je za drugi mjesec bogati program koji će oduševiti sve posjetitelje ovog renomiranog kazališta.

Med kao izvor zdravlja

VINKOVCI-U utorak, 22.siječnja, u hotelu ''Admiral'' održana je redovna Izvještajna skupština Udruge pčelara ''Nektar'' Vinkovci.

Program Noći muzeja 2013. u Vinkovcima

VINKOVCI - U petak 25.siječnja održava se 8. Noć muzeja 2013. u Gradskom muzeju Vinkovci, a priređen je bogat program od 18:00 -01:00.Ulaz na sva događanja u okviru Noći muzeja je slobodan.

Svečano obilježen blagdan sv. Vinka u vinogradarskoj kući Goldschmidt

VUKOVAR-U utorak, 22.siječnja na blagdan sv.Vinka  simboličnim rezanjem vinove loze i blagoslovom vinograda, Turistička zajednica grada Vukovara i Vupik Vukovar, tradicionalno su organizirali proslavu blagdana sv. Vinka u vinogradarskoj kući Goldschmidt uz kuhano vino i slavonske specijalitete.

Predstavljeno idejno rješenje nove školske zgrade OŠ "Bartola Kašić" sa naglaskom na vanjske športske terene

VINKOVCI-U utorak, 22.siječnja, održana je prezentacija idejnog rješenja nove školske zgrade OŠ "Bartola Kašić" sa naglaskom na vanjske športske terene u organizaciji Povjerenstva za prosvjetu i kulturu HDZ-a Vinkovci.