Najave

Raspored događanja za siječanj 2019. u ...
Raspored događanja za siječanj 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Vijesti

Uspješno održana prezentacija projekta "Odaberi sport"

VINKOVCI-U ponedjeljak, 18.veljače, u sportskoj dvorani Osnovne škole ''Antun Gustav Matoš'' održana je prezentacija programa ''Odaberi sport'' u nazočnosti pomoćnika glavnog tajnika za programe lokalnog sporta Siniše Krajača i ravnatelja Hrvatske olimpijske akademije Milana Kolmana.

 

Županijska smotra Lidrano okupila veliki broj sudionika

VINKOVCI-U ponedjeljak,18.veljače, u Gradskom kazalištu ''Joza Ivakić '' i Gimnaziji ''M.A.Reljković'' Vinkovci održana je Županijska smotra LiDraNo.

Misija „Deyo – Samo Ljubav – Promocija“ uspješno okončana

VINKOVCI-Ako postoji slučaj u kojemu riječ „ljubav“ i riječ „pakleno“ idu zajedno, onda je to definitivno bila promocija albuma „Samo Ljubav“, kojeg potpisuje vinkovački reper DeYo.

Otvoren natječaj za 24. Pjesničke susrete u Drenovcima

DRENOVCI- Društvo hrvatskih književnika i Općinska narodna knjižnica Drenovci raspisali su natječaj za 24. Pjesničke susrete u Drenovcima.

Svečano promovirane dvije knjige ''Književnost i duhovnost'' i ''Pjesnici i mistično''

VINKOVCI-U petak, 15.veljače, u Gradskoj knjižnici i čitaonici ''Vinkovci'' svečano su promovirane dvije knjige ''Književnost i duhovnost'' i ''Pjesnici i mistično-duhovni temelji pjesničkog opusa Antuna Branka Šimića i Tina Ujevića' '' autorice Matije Grgat, koje je predstavila prof. dr. Jasna Šego, teologinja i kroatistica.

Socijalna samoposluga otvorena u Vinkovcima

VINKOVCI-U subotu, 16.veljače, na adresi Gajeva 17a Vinkovci, otvorena je Socijalna samoposluga, pokrenuta preko Udruge ''Mladi protiv gladi''.

Socijalna samoposluga svoja vrata otvara u subotu, 16. veljače u Vinkovcima

VINKOVCI-U subotu, 16.veljače s početkom u 9,30 na adresi Gajeva 17a Vinkovci, svoja vrata otvoriti će Socijalna samoposluga, čiji je idejni začetnik Udruga ''Mladi protiv gladi''.

Cilj je podjela namirnica i higijenskih potrepština najugroženijim građanima grada i okolice, resocijalizacija navedenih osoba te osvještavanje mladih o pitanju siromaštva u našem gradu.

U akciji prikupljanja hrane i higijenskih potrepština sudjeluju osnovne i srednje škole s područja grada Vinkovaca i okolice po načelu ''1 učenik 1 proizvod''. 

Na kraju recimo Udruga Mladi protiv gladi je novoosnovana udruga zasnovana na kršćanskim načelima kojoj je cilj prikupljanje i podjela hrane najsiromašnijim građanima Vinkovaca i okolice, te uključivanje većeg broja mladih ljudi u aktivnosti volontiranja.