Najave

Raspored događanja za veljaču 2019. u ...

Vijesti

Postavljena izložba na temu pokladnog jahanja

VINKOVCI-U Galeriji Ogranka Matice hrvatske u Vinkovcima (izlog ljekarne u Zvonimirovoj 1) postavljena je izložba na temu pokladnog jahanja.

 

Održana 35.sjednica Županijske skupštine

VINKOVCI-U srijedu,30.siječnja, u Velikoj županijskoj vijećnici održana je 35. sjednica Županijske skupštine. 

Tribina o legalizaciji u Vukovarsko-srijemskoj županiji

VINKOVCI- U utorak, 29.siječnja, u Velikoj županijskoj vijećnici, a u organizaciji Poljoprivredno-savjetodavne službe i Vukovarsko-srijemske županije održana je ''Tribina o legalizaciji u Vukovarsko-srijemskoj županiji''.

Održana radionica Kako komunicirati s osobama oštećena sluha

VINKOVCI-U utorak, 29.siječnja, u Gradskoj vijećnici, a u organizaciji Udruge gluhih i nagluhih Nova Gradiška održana je radionica pod nazivom ''Kako komunicirati s osobama oštećena sluha''.

11.Vinkovačko pokladno jahanje

VINKOVCI- U subotu, 2. veljače, Udruga ''Vinkovački šokački rodovi'' i ove godine po 11. put organizira pokladno jahanje ulicama Vinkovaca.

Retkovački kazalištarci opravdali očekivanja svih posjetitelja i struke

RETKOVCI-U subotu, 26. siječnja nakon svečanosti otvorenja 25. smotre kazališnog stvaralaštva u Vukovarsko-srijemskoj županiji Kazalište „Mika Živković“ premijerno je izvelo svoju novu predstavu ''Teštamenat'' autora Pere Budaka, a u režiji i prilagodbi Andrijane Raguž.

Održana radionica Izgradnja imidža knjižnice kao modernog centra znanja u zajednici u Iloku

ILOK-U sklopu projekta prekogranične suradnje Hrvatska - Srbija, Libraries for a new age kojeg financira Europska unija, u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ilok, 25. siječnja 2013. je održana radionica Izgradnja imidža knjižnice kao modernog centra znanja.