Najave

Raspored događanja za veljaču 2019. u ...

Vijesti

Večer vinara Damira Šote i prijatelja s kušanjem vina

VINKOVCI-U organizaciji Građanskog društva Moji Vinkovci, u nedjelju je u restoranu Maslina održana Večer vinara Damira Šote i prijatelja s kušanjem vina, kao prva večer novog ciklusa predstavljanja vinara pod nazivom Borinačke priče. 

 

Klaudia Milić, Divijan-Martin Kelava, ŽOK Cestorad i HNK Cibalia najbolji u vinkovačkom športu za 2012. godinu

VINKOVCI- U ponedjeljak, 21.siječnja u  hotelu ''Admiral'' održano je proglašenje najboljih u vinkovačkom sportu u 2012. godini. Izbor su zajednički organizirali Zajednica športskih udruga grada Vinkovaca i Novosti d.o.o.

16.Vinkovački karneval ove godine od 8.-12. veljače

VINKOVCI- Udruga Vinkovački karneval i ove godine po 16.put organizira veliki Vinkovački karneval koji će se održati od 8.-12.veljače.

Ispostava Vinkovci ima najviše nezaposlenih u Vukovarsko-srijemskoj županiji

VINKOVCI-Tržište rada na području Vukovarsko-srijemske županije nezaposlenost je u prosincu 2012. povećana za 4,2 posto u odnosu na prethodni mjesec, dok je u usporedbi s istim mjesecom prethodne godine povećana za 14,2 posto.

Pokladno jahanje u Gradištu privuklo preko 80 jahača

GRADIŠTE-U nedjelju, 20.siječnja, a u organizaciji Konjogojske udruge ''Vranac'' Gradište održano je 8.pokladno jahanje po lijepom vremenu što je privuklo veliki broj jahača.

Miroslav Ilić uskoro u Vinkovcima u Vanilla Clubu

VINKOVCI-Miroslav Ilić, jedan od najpriznatijih i najpopularnijih pjevača narodne glazbe, glazbenik čija popularnost među poklonicima narodne glazbe na ovim područjima u četiri desetljeća karijere ni najmanje nije izblijedjela, održati će koncert u Vinkovcima 08.02.2013, u VANILLA CLUB-u, H.D. Genschera 2, s početkom u 21h. 

Održan prvi prosvjed Vukovar nikada neće biti Bykobap

VUKOVAR –Prosvjed nazvan „Vukovar nikada neće biti Bykobap“, održan je 19.siječnja,  na središnjem vukovarskom trgu organizirala Udruga ratnika hrvatskog obrambenog rata (URHOR), a okupilo se oko 800 prosvjednika .