Najave

Raspored događanja za prosinac 2018. u ...
Raspored događanja za prosinac 2018. u ...

  Foto: Ivana Dragičević ...

Vijesti

Petim Rock Marinfestom prikupljeno 30.660 kuna za Bubamaru

VINKOVCI-Povodom nedavno završenog 5.Rock Marinfesta 2012., u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom “Bubamara” Vinkovci, konferenciju za medije upriličili su predsjednik udruge Tomislav Velić i organizator festivala Vladimir Bakarić.

 

46.manifestacija ''Mladost i ljepota Slavonije''

STARI MIKANOVCI.-U Starim Mikanovcima, 09. veljače 2013. bit će održana 46. manifestacija „Mladost i ljepota Slavonije“ – revija djevojaka, snaša i momaka u narodnim nošnjama.

Škola mode za najmlađe

 

VINKOVCI-Udruženje manekena ''Loreena'' Vinkovci otvorilo je svoju ''Školu mode'' za uzrast rođ. 2001.-2008. godine.

 

Kroz Školu mode polaznici će u 30 sati naučiti pravilno hodat, savladati osnovne piste, te naučiti još puno toga vezano za manekenstvo.

 

Upisi i informacije u vezi Škole mode koja ima ograničeni broj mjesta, mogu se dobiti na kontakt telefon 092/10-30-472. Škola započinje s radom 22.siječnja i odvijat će se dva puta tjedno.

 

Na kraju recimo da je voditeljica Škole mode Ines Milišić, manekenka koja već niz godina nosi revije u Udruženju manekena ''Loreena'' i kroz njenu školu je prošao veliki broj djece koje su nosile velike revije.

 

 

Jakov Previsic prva beba rodjena u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci u 2013. godini.

VINKOVCI-U Silvestarskoj noći, kada se većina građana zabavlja, pojedine službe moraju raditi na korist cjelokupnog pučanstva.Župan vukovarsko-srijemski Božo Galić obišao je Opću županijsku bolnicu Vinkovci gdje je darivao prvu bebu rođenu u 2013. godinu.