Najave

Raspored događanja za siječanj 2019. u ...
Raspored događanja za siječanj 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Crna Kronika

Utopila se muška odrasla osoba u Bosutu

VINKOVCI-U srijedu, 17. svibnja oko 16.30 došlo je do utapljanja u rijeci Bosut u Vinkovcima odrasle muške osobe.

Prema riječima Maje Barbarić iz PU vukovarsko-srijemske , do utapljanja je došlo pri preplivavanju rijeke. Nakon obavljenog očevida i obdukcije bit će poznat uzrok utapljanja muške odrasle osobe u Vinkovcima.

 

 

Jedna osoba smrtno stradala, druga ozlijeđena pri pokušaju penjanja na teretni vlak u Vinkovcima

VINKOVCI-Tijekom protekle noći, oko 2,30 sati, na željezničkom kolodvoru u Vinkovcima, teretni vlak pregazio je dvije osobe. Jedna osoba je smrtno stradala dok je druga teže ozlijeđena. 

Očevidom je utvrđeno da su se tri osobe pokušale popeti na vlak, no u trenutku kretanja vlaka pale su na tračnice. Postoji sumnja kako se radi o osobama koje su na teritorij Republike Hrvatske ušle na nezakonit način. 

 

Smrtno stradala osoba slijetanjem vozila u rijeku Biđ

ŠIŠKOVCI-Danas u 14.40 na ulasku u mjesto Šiškovci iz smjera Cerne, došlo je do slijetanja s ceste u rijeku Biđ, osobnog automobila županjskih registracijskih oznaka.

Tom prilikom je smrtno stradala jedna osoba, u tijeku je očevid.

48-godišnjak iz Vinkovaca smrtno stradao u prometnoj nesreći u Vinkovcima

VINKOVCI-Sinoć oko 23,10 sati, Vinkovci, na raskrižju ulica K. Zvonimira, A Šenoe i M.J.Zagorke, 48-godišnjak iz Vinkovaca je upravljajući osobnim automobilom „Suzuki Wagon“, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se ulicom M.J.Zagorke, prilikom izlaska na ul. K.Zvonimira oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu „Opel Vectra“,vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnjak iz Vukovara. 

Uslijed udara vozila 48-godišnjak je preminuo na mjestu događaja, dok su 24-godišnjak i putnici u njegovu vozilu, 34-godišnjak iz Vukovara i 30-godišnjak iz Nuštra, lakše ozlijeđeni.

Očevidom je utvrđeno kako je 24-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje vozilom.

 

U jami za miješanje biootpada pronađeno mrtvo tijelo 38-godišnjeg djelatnika tvrtke

JARMINA-Jučer, 9. svibnja, oko 16,20 sati, u Jarmini, na Jarminačkoj cesti, u jami za miješanje biootpada pronađeno je mrtvo tijelo 38-godišnjeg djelatnika tvrtke za razgradnju biootpada. 

Očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđena je sumnja kako se radi o nesretnom slučaju. Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti 38-godišnjaka iz Vinkovaca.

 

Ivankovčaninu otuđili 200 kilograma šparoga sa njegove njive

IVANKOVO- Oko 200 kg šparoga nepoznati počinitelj ili više njih ubrao je i otuđio s njive 55-godišnjakinje u Ivankovu, u Vinogradskoj ulici. Krađa se dogodila između 1. i 12. travnja. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. 

 

Poziv građanima da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila

VINKOVCI-Zbog nepropisne brzine kretanja događa se najviše prometnih nesreća u kojima se gube ljudski životi i nastaju teške ozljede (kao najznačajnije posljedice) te nastaje i znatna materijalna šteta. Vozači koji ne poštuju ograničenja brzine ugrožavaju svoje živote i živote sudionika u prometu, koji voze primjerenim brzinama i poštuju prometne propise.

Stoga, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske, radi smanjenja broja prometnih nesreća, a pogotovo prometnih nesreća s poginulim osobama, prometna policija će provesti 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Od 6 sati 19. travnja do 6 sati 20. travnja 2017. godine, policija će pojačano kontrolirati brzinu vozila i prema vozačima koji ne poštuju ograničenja brzine, primjenjivati sankcije propisane Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Pozivamo građane da predlože lokacije na kojima žele da se nadzire brzina kretanja vozila. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 1. do 15. travnja 2017. godine na adresu elektroničke pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nakon zaprimljenih prijedloga, policija će analizirati dostavljeno te će odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila, pogodne za nadzor brzine.