Najave

Raspored događanja za prosinac 2018. u ...
Raspored događanja za prosinac 2018. u ...

  Foto: Ivana Dragičević ...

Crna Kronika

Otuđen novac, zlatni nakit, električni alat i štapovi za pecanje


VINKOVCI-U četvrtak, 24. siječnja 2013. godine, u Vinkovcima,ulica K.Š.Đalskog, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću te otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta koju je pričinio 57-godišnjem vlasniku cijeni se na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Teška krađa.

 

Pronađeno 700 cijepova vinove loze u osobnom automobilu

ILOK- U srijedu, 23. siječnja, na državnoj cesti D-2 kod Iloka, u kontroli prometa zatečen je 32-godišnjak, koji je u prtljažniku osobnog automobila marke „Peugeot“, srpskih registracijskih oznaka, prevozio 700 cijepova vinove loze. 

Otuđeni bakreni dijelovi kazana za rakiju, šprice za lakiranje, ručni alat

VINKOVCI- U ponedjeljak na utorak u Vinkovcima nepoznati je počinitelj provalio u prostorije auto-servisa te otuđio nekoliko šprica za lakiranje i nekoliko komada ručnog alata. Počinitelj je ujedno provalio i u aparat za tople napitke iz kojeg je otuđio kovanice.

Otuđena veća količina herbicida i pesticida

VINKOVCI- U noći s nedjelje na ponedjeljak u Vinkovcima, ul. H.V. Hrvatinića, nepoznati je počinitelj provalio u poljoprivredno poduzeće iz kojeg je otuđio veću količinu herbicida i pesticida.

Otuđena blagajna, mobitel i novac iz aparata za zabavne igre

VUKOVAR-U nedjelju, 20. siječnja 2013. godine, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Vukovaru, te otuđio blagajnu, mobitel i novac iz aparata za zabavne igre.

Krađa goriva u Nuštru i Banovcima

NUŠTAR-Tijekom večernjih sati 17. siječnja 2013. godine u Nuštru, 34-godišnjaka iz Vukovara je zatekao policijski službenik kako izvlači gorivo iz teretnog vozila vinkovačkih registracijskih oznaka 34-godišnjak je uhićen, a protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog djela Teška krađa. Materijalna šteta koju je pričinio vinkovačkom trgovačkom društvu, vlasniku teretnog vozila, cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

13-godišnjak preminuo od posljedica prometne nesreće u Starim Mikanovcima

STARI MIKANOVCI- U četvrtak, 17.siječnja, u popodnevnim satima u Kliničkom bolničkom centru Osijek od posljedica prometne nesreće koja se dogodila jučer u Starim Mikanovcima preminuo je i drugi putnik u osobnom automobilu (2000. godište).