Najave

Raspored događanja za siječanj 2019. u ...
Raspored događanja za siječanj 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Crna Kronika

Krađa goriva u Nuštru i Banovcima

NUŠTAR-Tijekom večernjih sati 17. siječnja 2013. godine u Nuštru, 34-godišnjaka iz Vukovara je zatekao policijski službenik kako izvlači gorivo iz teretnog vozila vinkovačkih registracijskih oznaka 34-godišnjak je uhićen, a protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog djela Teška krađa. Materijalna šteta koju je pričinio vinkovačkom trgovačkom društvu, vlasniku teretnog vozila, cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

 

13-godišnjak preminuo od posljedica prometne nesreće u Starim Mikanovcima

STARI MIKANOVCI- U četvrtak, 17.siječnja, u popodnevnim satima u Kliničkom bolničkom centru Osijek od posljedica prometne nesreće koja se dogodila jučer u Starim Mikanovcima preminuo je i drugi putnik u osobnom automobilu (2000. godište).

Teška prometna nesreća na cesti Đurđanci-Mikanovci

STARI MIKANOVCI- U srijedu, 16.siječnja, oko 19.10 na cesti D 46 Đurđanci-Mikanovci dogodila se teška prometna nesreća.

Otuđena veća količina plinskih boca u Vinkovcima

VINKOVCI-U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta izdvajamo:

Pronađeno 1549 kutija cigareta u osobnom automobilu državljanina Republike Srbije

VINKOVCI-U protekla 24 sata, na području PU Vukovarsko-srijemske, evidentirano je jedan slučaj izbjegavanja carinskog nadzora i to jučer,  14. siječnja u 3.35 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“ pri ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici  kontrolom osobnog automobila, marke „Ford Escort“, srpskih registracijskih oznaka, posumnjali su u preinaku dna prtljažnog prostora i krijumčarenje cigareta. 

Otuđen zlatni nakit, auto uređaj i televizijski prijemnik

VINKOVCI-U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta izdvajamo:

Aktivirana tri protupožarna aparata u putničkom vagonu u Vinkovcima

 

ROKOVCI /VINKOVCI-Nepoznati je počinitelj u kasnim noćnim satima 12. siječnja 2013. godine razbio staklo na trgovini mješovitom robom u Rokovcima. Nakon aktiviranja protuprovalnog alarma udaljio se u nepoznatom pravcu.