Najave

Raspored događanja za travanj  2019. u ...
Raspored događanja za travanj 2019. u ...

    KALENDAR DOGAĐANJA  ...

Crna Kronika

U automobilu prevozio 39,4 kg sitno nasječenog duhana

VUKOVAR- U nedjelju, 27.siječnja 2013. godine u Vukovaru, u prometu kontrolom, zatečen je 56-godišnjak iz Rokovaca koji je u osobnom automobilu vinkovačkih registracijskih oznaka prevozio 39,4 kg sitno nasječenog duhana upakiranog u 100 pvc vrećica s ciljem daljnje prodaje.

 

Otuđen kukuruz u zrnu

OTOK-U noći sa petka na subotu u Otoku, ulica Matije Gupca, nepoznati je počinitelj, prethodno svladavši zid, iz prikolice koja se nalazila u dvorištu otuđio kukuruz u zrnu.

Otuđen zvučnik iz osobnog automobilaIVANKOVO-U noći sa četvrtka na petak u Ivankovu, nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil marke „Opel Astra“, vinkovačkih registracijskih oznaka, iz kojeg je otuđio jedan zvučnik.

Otuđen novac, zlatni nakit, električni alat i štapovi za pecanje


VINKOVCI-U četvrtak, 24. siječnja 2013. godine, u Vinkovcima,ulica K.Š.Đalskog, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću te otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta koju je pričinio 57-godišnjem vlasniku cijeni se na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Teška krađa.

Pronađeno 700 cijepova vinove loze u osobnom automobilu

ILOK- U srijedu, 23. siječnja, na državnoj cesti D-2 kod Iloka, u kontroli prometa zatečen je 32-godišnjak, koji je u prtljažniku osobnog automobila marke „Peugeot“, srpskih registracijskih oznaka, prevozio 700 cijepova vinove loze. 

Otuđeni bakreni dijelovi kazana za rakiju, šprice za lakiranje, ručni alat

VINKOVCI- U ponedjeljak na utorak u Vinkovcima nepoznati je počinitelj provalio u prostorije auto-servisa te otuđio nekoliko šprica za lakiranje i nekoliko komada ručnog alata. Počinitelj je ujedno provalio i u aparat za tople napitke iz kojeg je otuđio kovanice.

Otuđena veća količina herbicida i pesticida

VINKOVCI- U noći s nedjelje na ponedjeljak u Vinkovcima, ul. H.V. Hrvatinića, nepoznati je počinitelj provalio u poljoprivredno poduzeće iz kojeg je otuđio veću količinu herbicida i pesticida.