Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Crna Kronika

Otuđeni bakreni dijelovi kazana za rakiju, šprice za lakiranje, ručni alat

VINKOVCI- U ponedjeljak na utorak u Vinkovcima nepoznati je počinitelj provalio u prostorije auto-servisa te otuđio nekoliko šprica za lakiranje i nekoliko komada ručnog alata. Počinitelj je ujedno provalio i u aparat za tople napitke iz kojeg je otuđio kovanice.

 

Otuđena veća količina herbicida i pesticida

VINKOVCI- U noći s nedjelje na ponedjeljak u Vinkovcima, ul. H.V. Hrvatinića, nepoznati je počinitelj provalio u poljoprivredno poduzeće iz kojeg je otuđio veću količinu herbicida i pesticida.

Otuđena blagajna, mobitel i novac iz aparata za zabavne igre

VUKOVAR-U nedjelju, 20. siječnja 2013. godine, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Vukovaru, te otuđio blagajnu, mobitel i novac iz aparata za zabavne igre.

Krađa goriva u Nuštru i Banovcima

NUŠTAR-Tijekom večernjih sati 17. siječnja 2013. godine u Nuštru, 34-godišnjaka iz Vukovara je zatekao policijski službenik kako izvlači gorivo iz teretnog vozila vinkovačkih registracijskih oznaka 34-godišnjak je uhićen, a protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog djela Teška krađa. Materijalna šteta koju je pričinio vinkovačkom trgovačkom društvu, vlasniku teretnog vozila, cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

13-godišnjak preminuo od posljedica prometne nesreće u Starim Mikanovcima

STARI MIKANOVCI- U četvrtak, 17.siječnja, u popodnevnim satima u Kliničkom bolničkom centru Osijek od posljedica prometne nesreće koja se dogodila jučer u Starim Mikanovcima preminuo je i drugi putnik u osobnom automobilu (2000. godište).

Teška prometna nesreća na cesti Đurđanci-Mikanovci

STARI MIKANOVCI- U srijedu, 16.siječnja, oko 19.10 na cesti D 46 Đurđanci-Mikanovci dogodila se teška prometna nesreća.

Otuđena veća količina plinskih boca u Vinkovcima

VINKOVCI-U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta izdvajamo: