Najave

Crna Kronika

Otuđena veća količina plinskih boca u Vinkovcima

VINKOVCI-U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta izdvajamo:

 

Pronađeno 1549 kutija cigareta u osobnom automobilu državljanina Republike Srbije

VINKOVCI-U protekla 24 sata, na području PU Vukovarsko-srijemske, evidentirano je jedan slučaj izbjegavanja carinskog nadzora i to jučer,  14. siječnja u 3.35 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu „Bajakovo“ pri ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici  kontrolom osobnog automobila, marke „Ford Escort“, srpskih registracijskih oznaka, posumnjali su u preinaku dna prtljažnog prostora i krijumčarenje cigareta. 

Otuđen zlatni nakit, auto uređaj i televizijski prijemnik

VINKOVCI-U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske od počinjenih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta izdvajamo:

Aktivirana tri protupožarna aparata u putničkom vagonu u Vinkovcima

 

ROKOVCI /VINKOVCI-Nepoznati je počinitelj u kasnim noćnim satima 12. siječnja 2013. godine razbio staklo na trgovini mješovitom robom u Rokovcima. Nakon aktiviranja protuprovalnog alarma udaljio se u nepoznatom pravcu.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

VINKOVCI-Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 26-godišnjakom i 20-godišnjakom iz Vukovara, utvrđeno je da su tijekom 2012. godine počinili 10- tak kaznenih djela teške krađe na području grada Vukovara te jedno kazneno djelo i na području grada Vinkovaca.

23 stranca zatečena na području Vukovarsko-srijemske županije

VINKOVCI-U protekla 24 sata, na području PU vukovarsko-srijemske, evidentirana su četiri slučaja zaticanja stranih državljana koji su nezakonito  prešli državnu granicu, u kojim je zatečeno ukupno 23 stranaca, i to: 

Lokalizirani požari u Županji i Vukovaru

ŽUPANJA / VUKOVAR -U Županji, ulica Viktora Brunšmida, na obiteljskoj kući došlo je do požara. Uzrok požara je neadekvatan dimnjak, završava u tavanu, zbog čega je došlo do zapaljenja drvene grede. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, nego je samo nastupila materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Požar je lokaliziran i ugašen od strane DVD-a Županja.