Najave

Raspored događanja za srpanj  2018. u ...
Raspored događanja za srpanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

Sport

Odličan nastup Vinkovačkog plivačkog kluba u Sisku

VINKOVCI- U subotu, 20. travnja, u Sisku je održano 1. kolo ljetne lige Regije 4. Nastupilo je 250 plivača i plivačica iz 9 klubova, dok je VPK plivao sa 39 predstavnika. 

Read more...

 

Cibalia poražena u susretu protiv Dinama

VINKOVCI-Na stadionu Cibalije odigran je susret 28.kola MAXtv Prve lige između Cibalije i momčadi Dinama, u kojoj je Dinamo pobijedio pogotkom Jedvaja.

Read more...

Biciklistički klub ''Sokol'' Vinkovci ostvario odlične rezultate na cestovnim utrkama

VINKOVCI-Vinkovački biciklisti imali su uspješan vikend, sudjelovanjem na cestovnim utrkama u Zagrebu, Welsu u Austriji te Dunavskom kupu u Srijemskim Karlovcima. 

Read more...

Marijo Matić i Katarina Bošnjak najuspješniji na prvenstvu Vukovarsko-srijemske županije u streljaštvu

VINKOVCI- Na streljani Streljačkog društva  "Vinkovci" održano je prvenstvo Vukovarsko srijemske županije u gađanju  serijskom zračnom puškom za seniore i seniorke.

Read more...

Ekonomisti iz Vinkovaca i Gimnazijalke iz Osijeka putuju u Poreč na prvenstvo Hrvatske

VINKOVCI- U ponedjeljak, 15.travnja, na stadionu Cibalije održano je Međužupanijsko natjecanje u atletici za srednje škole.

Read more...

Dječaci OŠ ''August Cesarec'' Ivankovo i djevojčice OŠ ''Josip Lovretić '' Otok ostvarili plasman na prvenstvo Hrvatske

VINKOVCI- U ponedjeljak, 15.travnja, na stadionu Cibalije održano je Međužupanijsko natjecanje u atletici za osnovne škole.

Read more...

Plivački klub ''Barutana'' Vinkovci nastupio na natjecanju u Osijeku

VINKOVCI-Proteklog vikenda u Osijeku održan je McDonald`s Lima kup gdje je nastupilo čak 238 plivača, 16 klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te iz Srbije. 

16. plivača i plivačica plivačkog kluba „Barutana“ nastupili su prvi put i gotovo svi su ostvarili svoje osobne rekorde, a to je samo pokazatelj ozbiljnog, verificiranog i stručnog rada, prof. Marine Zulumović i prof. Maria Keškića, trenera prof. Maje Buljubašić, koja je između ostalog rekla:

-''Svjesni da ne možemo parirati jakim klubovima iz regije koji imaju tradiciju i rezultate, prvenstveno Osijek Žito koji je na ovim područjima daleko najbolji klub po uspješnosti. Na žalost, financiramo se sami i uz pomoć roditelja, ali volje, znanja i upornosti nam ne nedostaje pa tako potaknuti sve boljim rezultatima naših plivača, treninzi će se održavati 3 puta tjedno ( do sada 2 puta ), jer iako su uglavnom rekreativci i uz plivanje se bave još nekom sportskom aktivnošću, s dobrim rezultatima dobili su i motivaciju za daljnji napredak.Svi zainteresirani mogu se aktivno uključiti u rad novog plivačkog kluba u Vinkovcima gdje će trenirati pod stručnim i kvalificiranim vodstvom iskusnih trenera'', rekla je Maja Buljubašić

Za prijave u klub javite se na mob.098 940 18 33 prof. Maji Buljubašić, prof. Marini Zulumović 091 23 12 377 i prof. Mariu Keškiću 098 93 03 849.