Najave

Raspored događanja za prosinac 2018. u ...
Raspored događanja za prosinac 2018. u ...

  Foto: Ivana Dragičević ...

Sport

Član Judo kluba ''Auto Čuljak'' Vinkovci Dario Zavišić brončani na prvenstvu Hrvatske

VINKOVCI-U subotu, 25.svibnja, u sportskoj dvorani ''Mladost'' u Rijeci održano je prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice koje je okupilo 288 natjecatelja iz 42 kluba.

Read more...

 

Junior Biciklističkog kluba ''Sokol'' Vinkovci Bruno Kristić brončani u seniorskoj kategoriji u Tuzli

VINKOVCI- U Tuzli je održana ''18. Memorijalna biciklistička utrka 25.svibnja'' u spomen na 71 žrtvu tuzlanske mladosti, koju je ubila samo jedna  granata bačena sa srpskih položaja 25.svibnja 1995. na okupljalište ''Kod kapije' u samom centru grada. 

Read more...

17.Državno prvenstvo tenisača Hrvatskih željeznica

VINKOVCI- Na terenima Teniskog kluba „Vinkovci“ nastavio je tradiciju organiziranja teniskih prvenstava željezničara Hrvatske i njihovih prijatelja iz Srbije i Slovenije.

Read more...

Ženska streljačka ekipa Vinkovačkog vodovoda i kanalizacije osvojila prvo mjesto u Umagu

VINKOVCI-U  Umagu su od 14. do 19. svibnja 2013. održane 32. Sportske igre Vodovoda i kanalizacije Hrvatske na kojima su sudjelovali i djelatnici Vinkovačkog Vodovoda i kanalizacije. 

Read more...

Vinkovački plivački klub osvojio osam medalja u Novom Sadu

VINKOVCI-Protekle subote, plivači i plivačice Vinkovačkog plivačkog  kluba nastupili su na natjecanju u Novom Sadu. Sedam predstavnika VPK, na velikom međunarodnom natjecanju u Novom Sadu osvojilo je osam medalja.

Read more...

Antonio Jukić srebrni, Iva Maras i Bruno Kolarević brončani u Karlovcu

OTOK-U subotu, 25.svibnja  u Karlovcu je održan veliki međunarodni taekwondo turnir ''Karlovac Open'', na kojem je sudjelovalo 900 natjecatelja iz 84 klubova  15 zemalja. 

Read more...

Ekipa Slavonije pobjednice Memorijala ''Robert Bajtal'' u ženskoj odbojci

VINKOVCI-U subotu, 25.svibnja u sportskoj dvorani Gimnazije ''M.A. Reljković ''Vinkovci u organizaciji Hrvatskog sindikata pošte odigran je tradicionalni turnir Memorijal ''Robert Bajtal''  u ženskoj odbojci.

Read more...