Najave

Raspored događanja za prosinac 2018. u ...
Raspored događanja za prosinac 2018. u ...

  Foto: Ivana Dragičević ...

Sport

Kadetkinje HSTK ''Lokomotiva'' Vinkovci prvakinje Hrvatske, Vlatka Vrdoljak najuspješnija

VINKOVCI-U odličnoj organizaciji HSTK ''Lokomotive'' Vinkovci u Ekonomsko-trgovačkoj školi ''Ivan Domac''  od 26.-28.travnja 2013. održano je prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje u stolnom tenisu. 

Read more...

 

Filip Novaković i Dario Nikolić zlatni u Vukovaru

VINKOVCI-U Vukovaru je održan međunarodni karate turnir “Kup Vukovara“. Na turniru je nastupilo 370 natjecatelja iz 33 kluba Hrvatske i Bosne iHercegovine. Karate klub Vinkovci nastupio je sa 14 natjecatelja i ostvaren je zapažen uspjeh uspjeh. U službenim kategorijama u borbama  osvojeno je 5 odličja: 2 zlata,1 srebra i 2 bronca.

Read more...

Ekipa ‘’Petica’’ u graničaru preko Coca Cola Kup-a ostvarila plasman na 17.Sportske igre mladih u Splitu

VINKOVCI- Nakon Đakova, Belišća, Belog Manastira i Našica, Coca-Cola Cup je kao peti grad tijekom slavonske turneje posjetio i Vinkovce. 

Read more...

Športski karate klub ''Ictus'' ostvario odlične rezultate na natjecanjima u Splitu i Osijeku

VINKOVCI-U subotu,  20. travnja 2013. godine u Splitu , pet natjecatelja Športskog karate kluba „ICTUS“ Vinkovci  nastupilo na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste u katama na kojem je nastupilo ukupno 36 klubova te 300 natjecatelja.  

Read more...

Filip Čengić, Zvonimir Jelinić, Bruno Kristić i Stjepan Šimić nastupili na utrci Svjetskog Kup-a u Istri

VINKOVCI-Dvije trećine hrvatske juniorske reprezentacije u nastupu na utrci Svjetskog Kupa 'Kroz Istru-Memorijal Edi Rajković' činili su vozači vinkovačkog Sokola. Naime, po prvi puta u povijesti vinkovačkog biciklizma, u odabranoj hrvatskoj šestorci nastupila su četiri Slavonca: Filip Čengić, Zvonimir Jelinić, Bruno Kristić i Stjepan Šimić, što je veliko priznanje radu i rezultatima vinkovačkog kluba. 

Read more...

Ekipa ŽOK ''Cestorad II'' odličnom igrom ostvarila plasman u 2.Hrvatsku odbojkašku ligu-istok

VINKOVCI- U Osijeku je održan finalni turnir Slavonske lige za odbojkašice, odnosno kvalifikacijski turnir za popunu 2.Hrvatske odbojkaške lige – istok, koji je okupio četiri ekipe: OK ''Osijek Jug 2'', ŽOK ''Bilje'', OK ''Kolonija'' Slavonski Brod, ŽOK''Cestorad II'' Vinkovci.

Read more...

Dino Keškić prvak Hrvatske u kategoriji mlađih kadeta do 42 kg u judu

VINKOVCI-U Splitu je održano prvenstvo Hrvatske u konkurenciji mlađih seniora i mlađih kadeta u judu. Nastupilo je 376 natjecatelja iz 46 klubova među kojima su bili i članovi Judo kluba ''Auto Čuljak'' Vinkovci.

Read more...