Najave

Raspored događanja za srpanj  2018. u ...
Raspored događanja za srpanj 2018. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA         ...

Sport

Članica Taekwondo kluba ''Otok'' Valentina Marić zlatna u Zaprešiću

OTOK-Proteklog vikenda u već kultnoj dvorani Sutinska vrela Zagrebačkog Podsuseda, održan je Plemeniti taekwondo turnir Zaprešića 2013. koji je okupio  oko 880 boraca iz 84 kluba.

Read more...

 

MNK ''Vinkovci'' nanijeli visok poraz Ivankovčanima

VINKOVCI-U ponedjeljak, 25.ožujka u sportskoj dvorani Ekonomsko-trgovačke škole ''Ivan Domac'' odigran je susret 10.kola 2.Hrvatske malonogometne lige između MNK ''Vinkovci'' i MNK ''Ivankovo''.

Read more...

Cheearleading skupina ''Piramide'' Vinkovci uspješno nastupila na 8.''Plesnom cocktailu" u Slavonskom Brodu

VINKOVCI-Brodski plesni studio ''Cascavela'' i ove godine organizirao je  tradicionalnu plesnu manifestaciju pod nazivom "8.Plesni cocktail" u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“ na kojoj su nastupile i polaznice cheearleading skupine ''Piramide'' Vinkovci.

Read more...

Odbojkašice Cestorada protiv Riječanki u četvrtfinalu doigravanja za prvaka Hrvatske

VINKOVCI-U subotu, 23.ožujka, u sportskoj dvorani u Kaštelama odigran je susret 12.kola 1.A Državne lige odbojkašica u 3.skupini između OK ''Kaštela DC'' i ŽOK ''Cestorad'' iz Vinkovaca.

Read more...

Rukometaši Spačve Vinkovci odličnom igrom nadigrali Varaždince

VINKOVCI-U subotu, 23.ožujka, u sportskoj dvorani ''Bartol Kašić'' odigran je susret 24.kola Premijer lige između RK ''Spačve Vinkovci'' i RK ''Varteks Di Caprio'' iz Varaždina.

Read more...

Odbojkašice Cestorada odličnom igrom nadigrale Našičanke

VINKOVCI-U subotu, 23.ožujka u sportskoj dvorani Gimnazije M.A.Reljković odigran je susret 17.kola Slavonske lige u Skupini A između ŽOK ''Cestorada' i ŽOK ''Našica''.

Read more...

Nikola Raguž pobjednik Kup-a ''Babuške'' s ulovom 8.246 grama

VINKOVCI-U subotu, 23. ožujka na rijeci Bosut u Vinkovcima održan je tradicionalni Kup ''Babuške'' za članove Športsko-ribolovnog društva ''Priroda'' Vinkovci''.

Read more...