Najave

Raspored događanja za siječanj 2019. u ...
Raspored događanja za siječanj 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Sport

Biciklistički klub ''Sokol'' Vinkovci proglašen najboljim cestovnim klubom u Hrvatskoj

VINKOVCI-Biciklistički klub ''Sokol'' iz Vinkovaca, dobio je najveće priznanje u svojoj povijesti, dodijeljeno od krovne nacionalne organizacije, Hrvatskog biciklističkog saveza. Na Godišnjoj Skupštini HBS-a održanoj 9.ožujka u Umagu, BK ''Sokol'' proglašen je za najbolji cestovni biciklistički klub u Hrvatskoj u protekloj godini. 

Read more...

 

Marko Jerkić osvajanjem Sveučilišnog prvenstva Hrvatske izborio odlazak u Budimpeštu

VINKOVCI-U nedjelju 10.ožujka, u Zagrebu, održano je Sveučilišno prvenstvo  Hrvatske na kojemu je nastupio i član Karate kluba ''Vinkovci'' Marko Jerkić, koji je nastupao za Kineziološki fakultet  Zagreb u kategoriji seniora +84kg. 

Read more...

MNK Vinkovci u odličnoj utakmici pobijedili Mikanovčane

VINKOVCI-U ponedjeljak, 11.ožujka, u sportskoj dvorani Ekonomsko-trgovačke škole ''Ivan Domac'' odigran je susret 8.kola 2.Hrvatske malonogometne lige između MNK Vinkovci i MNK ''Eko centar'' Stari Mikanovci.

Read more...

Vinkovački plivački klub ''Barutana'' nastupio na natjecanju u Sisku

VINKOVCI-Regionalno prvenstvo Hrvatske, Regije 4 održano je u Sisku.Prostorno najveća regija 4 obuhvaća područje kontinentalnog djela Hrvatske na jugu, do grada Karlovca, i cijelu Slavoniju. 

Read more...

Odbojkašice Cestorada poražene protiv Rovinja

VINKOVCI-U subotu, 9.ožujka u Rovinju je odigran susret 10.kola 1.A Državne odbojkaške lige za žene Skupina III u kojem je ekipa ŽOK Rovinj ugostila ŽOK Cestorad iz Vinkovaca.

Read more...

Rukometaši Spačve Vinkovci poraženi u susretu protiv Siscije

VINKOVCI- U subotu, 9.ožujka u sportskoj dvorani Bartol Kašić odigran je susret 22.kola 1.Hrvatske rukometne lige između RK Spačve Vinkovci i RK Siscije

Read more...

Cibalia na krilima Mišića i Mazalovića pobijedila Slaven Belupo u Koprivnici

VINKOVCI- U subotu, 9.ožujka na stadionu Slaven Belupa, a u okviru 23.kola MAXtv Prve lige odigran je susret između momčadi Slaven Belupa i Cibalije u Koprivnici.

Read more...