Sport

Ivana Dogan pojačala redove odbojkašica Cestorada

VINKOVCI-U jeku priprema za nastavak prvenstva u 1A Državnoj ligi odbojkašica u Skupini II,  odbojkašice Cestorada pojačale su se Ivanom Dogan koja je prvi dio odigrala u OK OTP Banka Pula.

Read more...

 

Boris Dugandžić ubacio 27 koševa u visokoj pobjedi košarkaša Vinkovaca protiv Virovitičana

VINKOVCI- U Virovitici je odigran susret 10.kola A2 Hrvatske košarkaške lige između KK ''Virovitica 1234'' i ekipe KK ''Vinkovci''. 

Read more...

Divijan-Martin Kelava na pripremama sa Hrvatskom seniorskom reprezentacijom

VINKOVCI-Član Taekwondo kluba ''Sajnami'' Divijan-Martin Kelava otputovao je na bazične pripreme sa Hrvatskom seniorskom reprezentacijom koje traju 15 dana. 

Read more...

Filip Čengić državni prvak u ciklokrosu

VINKOVCI-Biciklistički klub 'Sokol' Vinkovci je protekli vikend sudjelovao na Nacionalnom prvenstvu u ciklokrosu, koje je održano u Splitu, u odličnoj organizaciji biciklističkog kluba Split. 

Read more...

Caffe bar Domagoj pobjednik malonogometnog turnira u Ivankovu

IVANKOVO-U odličnoj organizaciji Rukometnog kluba ''Boso'' Ivankovo završen je četvrti tradicionalni malonogometni turnir u sportskoj dvorani u Ivankovu.

Read more...

Ena Botić odličnom igrom do trećeg mjesta u Dugom Selu

VINKOVCI-U subotu i nedjelju 12 i 13.siječnja.2013. godine u Dugom selu održan je 2. Stolnoteniski turnir HSTS-a  na kojem je nastupilo preko 350 stolnotenisača i stolnotenisačica u osam  kategorija.

Read more...

Malonogometna momčad Vulkanizer Zdeno Svi smo mi Igor Hodonj pobjednici u Novom Selu

VINKOVCI- U sportskoj dvorani osnovne škole ''Bartol Kašić'' pred oko 600 gledatelja završeno je 4.Otvoreno prvenstvo u malom nogometu Vukovarsko-srijemske županije koje se igralo u organizaciji Rukometnog kluba ''Spačva '' Vinkovci.

Read more...