Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Sport

Cibalia na krilima Mišića i Mazalovića pobijedila Slaven Belupo u Koprivnici

VINKOVCI- U subotu, 9.ožujka na stadionu Slaven Belupa, a u okviru 23.kola MAXtv Prve lige odigran je susret između momčadi Slaven Belupa i Cibalije u Koprivnici.

Read more...

 

ŽOK Cestorad ostvario plasman na završnicu prvenstva Slavonije i Baranje za mlađe kadetkinje

VINKOVCI- U subotu, 9.ožujka u sportskoj dvorani Gimnazije Vinkovci odigran je četvrti turnir grupe B za mlađe kadetkinje na kojem su igrali: ŽOK ''Cestorad'', ŽOK ''Našice'', ŽOK ''Baranja '', dok ekipa OK ''Valpovke'' nije došla u Vinkovce.

Read more...

Cibalia s puno optimizma očekuje susret protiv Slaven Belupa u Koprivnici

VINKOVCI- Na stadionu Cibalije održana je konferencija za medije pred susret 23.kola MAXtv Prve lige između momčadi Slaven Belupa i Cibalije, u subotu 9.ožujka u Koprivnici.

Read more...

Uskrsni turnir u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama okupio 26 sudionika

VINKOVCI-U utorak, 5.ožujka, u prostorima Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ održao se 1. Uskrsni turnir u stolnom tenisu za osobe s intelektualnim teškoćama uz pomoć Hrvatskog stolnoteniskog kluba ''Lokomotiva'' Vinkovci.

Read more...

Filip Čengić, Bruno Kristić, Zvonimir Jelinić i Stjepan Šimić na pripremama juniorske cestovne reprezentacije Hrvatske

VINKOVCI-Na pripremama juniorske biciklističke reprezentacije u cestovnom biciklizmu u Šibeniku boravila su 4 juniora BK 'Sokola' iz Vinkovaca:  Filip Čengić, Bruno Kristić, Zvonimir Jelinić i Stjepan Šimić.

Read more...

Juniori MNK Vinkovci preko Osječana do naslova prvaka Slavonije i Baranje

VINKOVCI-U ponedjeljak, 4.ožujka, u sportskoj dvorani Ekonomsko-trgovačke škole ''Ivan Domac'' odigran je finalni susret prvenstva 2.Hrvatske malonogometne lige regije Istok u kategoriji juniora između MNK Vinkovci i momčadi MNK Osijek 031.

Read more...

Nikola Ćaleta osvojio dva srebra i broncu na plivačkom natjecanju u Sisku

VINKOVCI-Proteklog vikenda u Sisku je održano Regionalno prvenstvo Hrvatske – Regije 4. Na dvodnevnom natjecanju koje se plivalo u četiri dijela, za Vinkovački plivački klub nastupilo je 32 plivača i plivačice, koji su sveukupno imali 208 startova. 

Read more...