Najave

Raspored događanja za siječanj 2019. u ...
Raspored događanja za siječanj 2019. u ...

  KALENDAR DOGAĐANJA   ...

Politika

Predstavljena nova web stranica Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci

VINKOVCI- U srijedu, 23. siječnja, održana je  10. redovita sjednica Gradskog odbora HDZ-a Vinkovci proširena sa predsjednicima Povjerenstava GO HDZ-a Vinkovci i članovima GO mladeži HDZ-a.

 

Mario Jozanović predsjednik HNS-a podružnice Cerna

CERNA-U petak, 18.siječnja održana je Izborna skupština HNS-a za Općinu Cerna u nazočnosti ministara gospodarstva u Vladi RH Ivana Vrdoljaka i predsjednika Regionalnog saveza Slavonije i Baranje i saborskog zastupnika Ivice Mandića.

Ministar Željko Jovanović na sjednici Predsjedništva Foruma žena SDP-a Vinkovci

VINKOVCI-U utorak, 15. siječnja 2013. u prostorijama gradske organizacije SDP-a Vinkovci održana je treća redovna sjednica predsjedništva Foruma žena GO SDP-a Vinkovci pod predsjedavanjem Martine Levaković Banović. 

HDSSB na izbore izlazi samostalno

VINKOVCI- U petak, 11. siječnja, održana je Izborna skupština HDSSB-a Vukovarsko-srijemske županije za Općinu Babina Greda i Osnivačka skupština za mlade HDSSB-a iste općine. 

U tijeku pripreme za izradu plana i programa razvoja Općine Ivankovo

IVANKOVO-U Ogranku Ivankovo Hrvatskih laburista-Stranke rada u tijeku su pripreme za izradu plana i programa razvoja Općine Ivankovo.

Gradska organizacija HSU zalaže se za besplatni gradski prijevoz umirovljenicima

VINKOVCI- Gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika traži od Grada Vinkovaca i Gradskog prijevoznika Poleta da se riješi pitanje oko produživanja godišnjih karata za besplatni gradski prijevoz za umirovljenike.

Vinkovački HDZ predstavio dr.Mladena Karlića za gradonačelnika Vinkovaca

VINKOVCI- U hotelu ''Villa Lenije'' održano je predstavljanje kandidata HDZ-a Vinkovci za gradonačelnika.