Najave

Pronađeno 28.617 komada različitih preparata za liječenje erektilne disfunkcije

VINKOVCI-Na izvanrednoj konferenciji za medije održanoj u PU  vukovarsko-srijemskoj, zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Goran Lovrić, voditelj Službe kriminalističke policije Mario Karamatić i pomoćnik načelnika PP Vinkovci za policiju Stjepan Anđić, predstavili su rezultate dovršenih kriminalističkih istraživanja.

-Operativnim radom na terenu, a prilikom zaustavljanja u prometu osobnih vozila osječkih i njemačkih registarskih oznaka u blizini Vinkovaca, policijski službenici su pronašli veću količinu preparata čiji je promet zakonom zabranjen ili ograničen. Radi se o preparatima za koje Agencija za lijekove i medicinske proizvode ''Halmed'' nije izdala odobrenje za distribuciju. Vozači osobnih vozila su hrvatski državljani, 59-godišnjak iz Višnjevca i 56-godišnjak, s boravištem u Njemačkoj. Kriminalističko istraživanje je obuhvatilo i pretragu doma i drugih prostorija u kojima boravi 59-godišnjak na području Grada Osijeka.

Ukupno je pronađeno 28 617 komada različitih preparata za liječenje erektilne disfunkcije.

Po okončanju kriminalističkog istraživanja 59-godišnjak i 56-godišnjak bit će predani u pritvorsku jedinicu PU vukovarsko-srijemske kriminalističke policije