Najave

Policija traži očevice prometne nesreće na županijskoj cesti Ludvinci-Bobota

BOBOTA- Jučer, 30. studenog, oko 19,40 sati na županijskoj cesti Ludvinci-Bobota, nepoznati vozač osobnog vozila ili radnog stroja nije se kretao uz desni rub kolnika te je zadnjim dijelom vozila ili radnog stroja udario u prednji dio osobnog automobila „Seat Ibiza“, vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 62–godišnjak iz Ostrova. Uslijed udara osobni automobil je sletio na travnatu površinu, a nepoznato vozilo napustilo je mjesto događaja. Vozač je teže ozlijeđen.

Ovim putem molimo građane ukoliko imaju saznanja o nepoznatom vozilu i njegovu vozaču koji je napustio mjesto prometne nesreće da se obrate policiji na broj 192 ili da kontaktiraju najbližu policijsku postaju. Također, ukoliko građani žele ostati anonimni mogu nam se obratiti i putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Unaprijed se zahvaljujemo građanima i savjetujemo im da se s punim povjerenjem obrate policiji i podijele s nama svoja saznanja o ovom događaju.