Najave

238 milijuna kuna realiziranih projekata u posljednje četiri godine u Otoku

OTOK-Održana je posljednja sjednica Gradskog vijeća Grada Otoka, to je  ujedno bila prilika da se zaokruži jedna cjelina od četiri godine, kako Vijeća, tako i sedmog mandata gradonačelnika Josipa Šarića.

 Na početku Josip Šarić, otočki gradonačelnik, zahvalio se vijećnicama i vjećnicima za četverogodišnji mandat, no kako je istaknuo neki vjećnici su tu funkciju ''olako'' shvatili te se uopće nisu pojavili:

-Neki vjećnici nisu dolazili, ali se usput rečeno nisu odreki svojih naknada.Od vjećnika iz HDZ-a, HKS-a i HSS taj klub je funkcionirao normalno, od nezavisnih vjećnika Mario  Elez i Marija Nuić iz SDP-a bili su redoviti u sastavu vijeća.Osim toga jedan vjećnik je bio samo na konstituirajućoj sjednicI, smatram da to i građani moraju znati, rekao je Šarić o samom radu vijeća.

Otočki gradonačelnik Josip Šarić je zadovoljan s protekle četiri godine i kako kaže spreman je za osmi mandat, a puno se toga napravilo u posljednjem njegovom mandatu.

-Završavam moj sedmi mandat i mogu reći da smo u ovom mandatu napravili daleko najviše do sada. Mi  govorimo o 238 milijuna kuna realiziranih projekata u ovom četverogodišnjem mandatu. Za jedan mali grad i jednu sredinu kao što je Otok, to je uistinu veliki novci.Jedni  zajedničkim radom, lobiranjem i sinergijom zajedničkog rada, uspjeli smo napraviti jedan tako zapažen rezultat.Naši građani to vide, odnosno svaki dan se dešavaju promjene i idemo u sigurnu budućnost.Samo u sinergiji sa svojim građnima kako Otoka , tako i Komletinaca, možemo jako puno, rekao je Šarić.

Prema riječima Marije Čolaković, direktorice Otočke razvojne agencije puno toga se napravilo u ove četiri godine, od rekostrukcije vrtića, Poduzetničkog inkubatora do projekta Vrata Spačvanskog bazena-izgradnja Bioekološko-edukacijskog centra na Virovima. 

-Imamo još puno projekata koji su u pripremi, a ono što svakako veseli da iza svakog projekta imamo nova radna mjesta, to je zalog za budućnost'', rekla je Čolaković.

 

Share