Najave

HDZ i HSU zajedno na lokalne izbore u mjesecu svibnju

VINKOVCI-Predsjednik Gradskog odbora HDZ Vinkovci Ivan Bosančić i Mirko Kordiš, potpredsjednik HSU VSŽ potpisali su koalicijski sporazum za lokalne izbore.

-Zahvaljujem na potpori svim umirovljenicima grada Vinkovaca, a poglavito članovima Hrvatske stranke umirovljenika što su uvidjeli kako smo u protekle četiri godine imali dobar program, da smo kroz naš projekt Vinkovačka obitelj obuhvatili sve naše građane, od rođenja do naših seniora koji su kroz sve naše programe prepoznali da znamo cijeniti one koji su dali obol za naš grad. Oni su kroz kroz svoj život i poslovni vijek dali doprinos razvitku Vinkovaca, a nas zadužili da brinemo o našem gradu, da ga razvijamo i vodimo u bolju budućnost. Djela govore za sebe, u protekle četiri godine to smo i pokazali i vjerujem kako ćemo kroz ovu potporu i potporu naših drugih partnera, obnašati ovu dužnost i u naredne četiri godine, a kako bi završili sve one projekte koje smo i započeli, ali i razvijali one nove. Kroz partnerstvo s Hrvatskom strankom umirovljenika pružit ćemo prilku da svi naši umirovljenici daju svoj doprinos svemu onome što se radi u našem gradu.Na predstojeće lokalne izbore izlazimo zajedno, snažni, s izvrsnim programom i s listom koja će bit pobjednička, koja će znati razvijati naš grad u sljedećem periodu, rekao je Bosančić

Prema riječima Mirka Kordiša, potpredsjednika HSU VSŽ, samo u jednoj sinergiji zajedno mogu puno toga, a Grad Vinkovci uvijek je bio uz umirovljenike kroz niz potpora.

-Ovim činom potvrđujemo nastavak programa uskrsnica, božićnica, pomoći socijalno ugroženima i organizirane izlete u Bizovačke toplice. Za bolji standard borit ćemo se uz pomoć gradonačelnika i zamjenika mu Josipa Romića te uz njihovu pomoć otvarati nove mogućnosti kroz europske projekte za najstariju populaciju,” rekao je  Mirko Kordiš.

 

Share