Najave

Poduzetnički inkubator Vinkovci ima prvi u Hrvatskoj biznis časopis

VINKOVCI - Poduzetnički inkubator Vinkovci prvi je i jedini inkubator u Hrvatskoj koji izdavanjem besplatnih poslovnih novina ‘’Inkubator VK’’ ne samo da ispunjava svoju misiju marketinške promocije mladih poduzetnika nastanjenih u Inkubatoru i Tehnološkom parku, nego i svim drugim poduzetnicima grada Vinkovaca nudi relevantne informacije o nizu mjera, događanja i aktivnosti koje su tim poduzetnicima bitne. 

“Njegova svrha je promicanje poduzetništva i naših tvrtki, poticanje mladih ljudi na bavljenje poduzetništvom i prilika za upoznavanje tvrtki koje djeluju na području grada Vinkovaca’’, rekao je Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik

Izlazit će tri puta godišnje, u proljeće, jesen i zimu, a svi oni koji se nisu predstavili u ovom broju moći će to učiniti već na jesen, predstavio je danas ovo glasilo urednik Krunoslav Josip Čačić, voditelj Poduzetničkog inkubatora. Kako je rekao, prvi su i jedini koji su u Hrvatskoj izdali svoj časopis, a dobit će ga svi poduzetnici u Vinkovcima kojih je gotovo 1600.

“Smisao Inkubatora i nas ovdje nije da samo napunimo prostore poduzetnicima, nego da im na sve moguće načine pomognemo. Jedan od načina pomoći je i marketing, zato smo i izdali časopis. Živimo u digitalnom vremenu gdje je sve online, ali svaki tiskani medij koji vam dođe na kućnu adresu prelistat ćete, pročitati naslove, pogledati slike. Nadam se da će to napraviti i naši poduzetnici, pripremiti se za idući broj i da će se svi oni prezentirati u našem časopisu”, istaknuo je Čačić.

 

 

Share