Najave

Polovičan uspjeh seniora Teniskog kluba ''Vinkovci''

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' odigran je susret prvog kola 3.Hrvatske teniske lige između Teniskog kluba ''Vinkovci' i TK ''Borovo Naselje''.

 U pojedinačnim susretima za TK ''Vinkovci'' pobjede su ostvarili: Ante Vuković, Luka Cener, Filip Rihtar, Ilija Kopić, dok je Karlo Brkić dobio susret bez borbe. U susretima parova dvije vinkovačke kombinacije Ante Vuković i Dominik Jelinić, te par Matej Čanaki i Karlo Brkić ostvarili su pobjede, za konačnu pobjedu 7:0.

 Drugo kolo je donijelo susret u Slavonskom Brodu, gdje je ekipa Teniskog kluba ''Vinkovci'' nakon prva tri susreta povela sa 0:3 protiv ekipe TK ''Brod'', a pobjede su ostvarili: Željko Ivić, Ante Vuković i Kristian Ikić. U naredna dva pojedinačna susreta poraženi su Ilija Kopić i Filip Rihtar, da bi nakon pojedinačnog  dijela bilo 2:3 za Teniski klub Vinkovci. Susreti parova odlučili su pobjednika, a oba vinkovačka para Željko Ivić i Ante Vuković, te par Kristian Ikić i Ilija Kopić su poražena.Vinkovčani su tako nesretno poraženi sa 4:3,a u trećem kolu ekipa Teniskog kluba ''Vinkovci '' je slobodna.

Share