Najave

Popularni brendovi od sada i u Vinkovcima

VINKOVCI-U Vinkovcima je svečano otvoren novi maloprodajni lanac STOP SHOP, koji kroz svoju raznoliku ponudu nastavlja biti sinonim kvalitete i pristupačnosti na jednom mjestu. Najveći STOP SHOP u Hrvatskoj ukupno je deveti u toj mreži na nacionalnoj razini, a treći po redu u Slavoniji.

Građani Vinkovaca i okolice ovom su prigodom dobili retail park koji se prostire na čak 10.000 četvornih metara, s ukupno 16 trgovina i caffe barom. Bogatom ponudom proizvoda najrazličitije namjene zakupaca vinkovački STOP SHOP zadovoljit će se sve potrebe lokalnog stanovništva. Uz Ivana Bosančića, gradonačelnika grada Vinkovaca, svečanom otvorenju prisustvovao je i Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, kao i predstavnici zakupaca te brojni gosti i kupci.

Povodom otvaranja okupljene je dočekao bogat cjelodnevni program te niz pogodnosti i aktivnosti, a svečano otvorenje glazbeno-plesnim točkama prigodno su uveličali članovi Folklornog ansambla Lisinski iz Vinkovaca.


„Iznimno mi je zadovoljstvo što smo upravo u Vinkovcima otvorili novi najveći STOP SHOP u Hrvatskoj. Novi retail park samo potvrđuje veliki poduzetnički potencijal Hrvatske koji smo u STOP SHOPU davno prepoznali. Hrvatska odlično odgovara uvjetima našeg poslovanja i predstavlja vrijedno tržište u kojem ćemo i u budućnosti nastaviti širiti našu mrežu. I ovaj je STOP SHOP maloprodajni park, kao i ostalih osam koji se nalaze u Hrvatskoj, lociran na odličnoj poziciji te se do njega lako dolazi iz svih dijelova grada Vinkovaca, ali i okolnih mjesta. Uvjeren sam kako će stanovnici Vinkovaca prepoznati važnost i praktičnost novog trgovačkog središta i u njemu moći pronaći sve potrebno za sebe, svoje najmilije i svoj dom“, istaknuo je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, STOP SHOP.


STOP SHOP Vinkovci deveti je maloprodajni park ovog brenda u Hrvatskoj, čije su lokacije već od ranije Osijek, Valpovo, Našice, Ludbreg, Kaštel Sućurac, Velika Gorica, Gospić i Daruvar. STOP SHOP je poznati brend maloprodajnih parkova koji predstavlja jasnu alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u gradu, a kroz bogatu ponudu najrazličitijih zakupaca kupcima nudi široku lepezu proizvoda od odjeće, obuće i kućnih potrepština, pa sve do proizvoda za djecu i kućne ljubimce. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju privlačne i praktične brendove, a usredotočeni su na gradove srednje veličine.


„Ova investicija predstavlja važan iskorak za našu lokalnu zajednicu, prvenstveno u pogledu otvorenja novih radnih mjesta za naše sugrađane, ali i sadržajnog obogaćenja našeg grada koje predstavlja dolazak popularnih nacionalnih i međunarodnih brendova u naš kraj. Projekti poput ovoga nužni su strukturni iskoraci za podizanje kvalitete života i posljedično privlačenje mladih ljudi s namjerom da ostanu u Vinkovcima. Upravo zbog toga, nastavit ćemo s privlačenjem stranih investitora i realizacijom novih projekata s ciljem obogaćivanja naše lokalne zajednice kako bismo potvrdili da koračamo u pravom smjeru za naš grad i građane Vinkovaca. Činjenica da ste se okupili danas u ovolikom broju pokazuje mi da prepoznajete važnost ovog maloprodajnog parka za revitalizaciju našeg grada. Stoga, svima vam želim dobru i lijepu zabavu danas“, povodom službenog otvaranja istaknuo je Ivan Bosančić, gradonačelnik grada Vinkovaca.


STOP SHOP Vinkovci nalazi se pokraj obilaznice u Novom Selu, na adresi Ulica Alojzija Stepinca 201 te je odlično prometno povezan s ostatkom grada. Uz prepoznatljiv izgled i arhitekturu, mnoštvo parkirnih mjesta, zelene površina i igrališta, STOP SHOP Vinkovci kupcima nudi mogućnost kupovine u trgovinama kao što su ZOOCITY, TEDi, Sport Vision, Takko, NKD, Plodine, Hervis, Mana Moda, KiK, Optika Anda, dm, LC Waikiki, Mandis Pharm, Cropp, House i Sinsay, kao i odmor od kupovine u Caffe baru YES. Ovakav koncept maloprodajnih parkova privlači praktične lokalne dobavljače, a kupcima daje dovoljno vremena za uživanje u opuštenom iskustvu pristupačne kupovine, kao i obavljanju drugih svakodnevnih aktivnosti.


U povodu otvaranja novog STOP SHOP maloprodajnog parka organizatori će svojim posjetiteljima i stanovnicima Vinkovaca i okolice, osim cjelodnevnih aktivnosti za djecu te posebnih pogodnosti svih zakupaca, pokloniti i besplatan koncert Ivana Šebalja & The Becharsa te Bosutskih bećara. Koncertni program počinje od 16.30 sati u krugu nove shopping oaze STOP SHOP Vinkovci.

Share