Najave

Vijesti

Nacrt prijedloga prvih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Vinkovaca

VINKOVCI-Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Grada Vinkovaca objavio je poziv za prethodnu raspravu o Nacrtu prijedloga prvih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja grada Vinkovaca. 

 

Preko 100 konjanika na pokladnom jahanju u Retkovcima i Prkovcima FOTO!

RETKOVCI/PRKOVCI-U organizaciji Konjogojske udruge "Žeravi" Retkovci-Prkovci, u nedjelju, 13.siječnja, u Retkovcima i Prkovcima održano je treće po redu pokladno jahanje. 

Labudovi na Bosutu

VINKOVCI- Mnogi građani koji su se zatekli u ponedjeljak, 14.siječnja, na šetalištu Dionizija Švagelja mogli su vidjeti lijepi prizor na Bosutu.

Pokladno jahanje u Privlaci privuklo 40 konjanika

PRIVLAKA-U subotu, 12.siječnja, a u organizaciji Konjogojske udruge ''Riđani'' Privlaka održano je peto tradicionalno pokladno jahanje.

Osnovna škola Ivan Kozarac Nijemci najbolja u judu u Vukovarsko-srijemskoj županiji

VINKOVCI-Održano je prvo prvenstvo osnovnih škola Vukovarsko-srijemske županije u judu.

Petim Rock Marinfestom prikupljeno 30.660 kuna za Bubamaru

VINKOVCI-Povodom nedavno završenog 5.Rock Marinfesta 2012., u prostorijama Udruge osoba s invaliditetom “Bubamara” Vinkovci, konferenciju za medije upriličili su predsjednik udruge Tomislav Velić i organizator festivala Vladimir Bakarić.

46.manifestacija ''Mladost i ljepota Slavonije''

STARI MIKANOVCI.-U Starim Mikanovcima, 09. veljače 2013. bit će održana 46. manifestacija „Mladost i ljepota Slavonije“ – revija djevojaka, snaša i momaka u narodnim nošnjama.