26.8 C
Vinkovci
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Na području županije u dva dana dogodilo se 15 prometnih nesreća

VINKOVCI-Tijekom 16. i 17. travnja 2024. godine dogodilo se 15 prometnih nesreća, 8 s materijalnom štetom (autocesta A3, Mirkovci, Nuštar, Vukovar dvije, Gunja, Vinkovci dvije) i 7 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama.

U utorak, 16. travnja oko 07,00 sati u Vođincima, 55-godišnji vozač osobnog automobila pri uključivanju u promet nije propustio sva vozila koja se kreću kolnikom uslijed čega je došlo do udara u njegovo vozilo prednjim dijelom osobnog automobila kojim je upravljao 24-godišnji vozač. 24-godišnji vozač zadobio je lake tjelesne ozljede.

U utorak, 16. travnja oko 15,15 sati na županijskoj cesti broj 4172, između Privlake i Otoka, 24-godišnji vozač osobnog automobila nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika (mokar i klizav) i gustoći prometa (nailazak na sporije vozilo) i u izbjegavanju naleta na vozilo ispred njega kojom prilikom slijeće s kolnika u odvodni kanal pri čemu su 22-godišnja i 2-godišnja putnica zadobile lake tjelesne ozljede.

U utorak, 16. travnja oko 15,20 sati u Vinkovcima, 18-godišnji vozač teretnog automobila zbog nedržanja razmaka iza vozila iza kojeg se kretao sustigao je i udario u osobni automobil kojim je ispred njega upravljao 50-godišnji vozač koji je zadobio lake tjelesne ozljede.

U utorak, 16. travnja oko 16,30 sati na državnoj cesti broj 46 između Mirkovaca i Starih Jankovaca, 20-godišnji vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobini ceste izlaskom iz zavoja prelazi na lijevu prometnu traku i udara u osobni automobil iz suprotnog smjera u kojem je 24-godišnja putnica zadobila lake tjelesne ozljede.

U srijedu, 17. travnja oko 02,00 sati na raskrižju državnih cesta broj 46 i 518, 41-godišnji vozač osobnog automobila kretao se iz smjera Ivankova i zbog neprilagođene brzine kretanja vozila nastavlja kretanje ravno kroz raskrižje, udara u zaštitnu ogradu, probija zaštitnu ogradu i slijeće s kolnika niz zelenu površinu, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede.

U srijedu, 17. travnja oko 10,15 sati u Ivankovu, 13-godišnje dijete uključilo se u promet kolnika prelazeći obilježeni pješački prijelaz upravljajući biciklom, uslijed čega je došlo do udara u bicikl i tijelo prednjim dijelom osobnog automobila kojim je upravljao 78-godišnji vozač. Dijete je zadobilo lake tjelesne ozljede.

U srijedu, 17. travnja oko 24,00 sati u Mirkovcima, 52-godišnja vozačica osobnog automobila pod utjecajem alkohola pri koncentraciji 1,62 g/kg, u raskrižju je oduzela prednost prolaska 48-godišnjem vozaču osobnog automobila pri čemu je isti zadobio lake tjelesne ozljede.

Najveća koncentracija, 1,97 g/kg zabilježena je kod 27-godišnjeg vozača osobnog automobila u Vinkovcima. 3 vozača smještena su u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Stacionarne kamere zabilježile su 10 prekršaja nedopuštene brzine kretanja vozila.

Slične vijesti

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Zadnje vijesti