Najave

Raspored događanja za svibanj  2019. u ...
Raspored događanja za svibanj 2019. u ...

KALENDAR DOGAĐANJA ZA ...

Gradonačelnik Ivan Bosančić obišao novu LED rasvjetu u ulici Hrvatskih kraljeva

VINKOVCI-Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić u pratnji svojih suradnika obišao je ulicu Hrvatskih kraljeva u Vinkovcima gdje je u rad puštena nova LED rasvjeta,  a radi se o ulici koja u dužini od 1.500 metara povezuje Zagrebački blok i okolna gradska naselja s središtem grada.

-Zadovoljni smo obavljenim radovima, a građani ovoga dijela Vinkovaca dobili su modernu i funkcionalnu rasvjetu od koje će velike koristi imati i vozači. U konačnici, postavljanjem rasvjete u ovoj ulici podignuli smo razinu sigurnosti i udobnosti života u njoj”, kazao je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je prošetao dijelom Ulice hrvatskih kraljeva te se nakratko zadržao u razgovoru s građanima koji žive u toj ulici.

Prema njegovim riječima, riječ je o LED rasvjeti koja je jača od klasične, ali i dvostruko jeftinija te je ušteda znatna dok se istodobno podiže razina vidljivosti noću.

 

“U planu nam je u potpunosti promIjeniti u gradu klasičnu rasvjetu i postaviti LED rasvjetu, tamo gdje još nismo, ali kako je to poprilično skup posao radit ćemo to etapno”, kazao je Bosančić.

 

Share